Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na LuKi16 - oskarżony przez MrAsfurix

MrAsfurix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: LuKi16
    Data i godzina zdarzenia: 10.11 4:30
    Pełen opis sytuacji: To zdecydowanie profesjonalne podejście do swojej pracy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:
swRZs2d.jpg

Ja, MrAsfurix zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam Sergeant II LuKi16.

Zastanawia mnie parę kwestii, dlaczego napisaleś skargę za kogoś, oraz dlaczego akurat po wynikach na support'a? Jestes naprawdę tak zawistnym człowiekiem ze piszesz skargi za kogoś? Oczywiście, wina leży po mojej stronie, lecz nie wiem po co ta skarga, osoba, której została przebita opona otrzymała zapłatę, została kilkukrotnie przeproszona, a mimo to wpłynęła skatga? Dlaczego skargi nie napisal Torix? Jesteś osoba,  która nie gra na serwerze, otrzymuje dowody i pisze skargi? Jedyne co moge zrobic to przeprosić po raz 15 oraz ponownie zapłacić, jeżeli kwota otrzymana dotychczas jest za mała. Jestem gotowy ponieść konsekwencje, czekam na zarząd. 

Pozdrawiam.

//Za błędy przepraszam, pisze z telefonu. 

Edytowane przez LuKi16

4 minuty temu, LuKi16 napisał:

Zastanawia mnie parę kwestii, dlaczego napisaleś skargę za kogoś, oraz dlaczego akurat po wynikach na support'a? Jestes naprawdę tak zawistnym człowiekiem ze piszesz skargi za kogoś?

Cytat

Skargę złożyć może nie tylko jedna osoba, lecz cała grupa osób. - Należy jednak pamiętać, iż twórca ów tematu jest brany jako przedstawiciel grupy, i tylko on może wypowiadać się w skardze.

Sytuacja była zgłoszona w niedzielę, brak reakcji -> skarga ¯\_(ツ)_/¯

Funkcjonariusz przeprosił i to nie raz, oddał pieniądze. 

Jednakże zostaje on ukarany pierwszym i ostatnim ostrzeżeniem za nadużycie kolczatek i niezachowania powagi na czacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin