Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly - oskarżony przez TurekZWD

TurekZWD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
   Data i godzina zdarzenia: 11.16 około 23 20
    Pełen opis sytuacji:Witam, chciałbym złożyć skargę na funkcjonariusza @Kelly. Funkcjonariusz zatrzymał mnie za taran na SAFD (przypadkowy podczas wymijania radiowozu). Stwierdził że uciekałem z miejsca zdarzenia a po prostu miałem dużą prędkość i wywaliło mnie z górki. Kazał zatrzymać mi się na poboczu, zrobiłem to lecz on postanowił wjechać we mnie i napisać że mam się ustawić po drugiej stronie ulicy. Zrobiłem to ponieważ nie chciałem robić problemów. Zaczęła się kontrola, jeden z funkcjonariuszy zaczął odgrywać rp a Kelly stał za moim samochodem z pistoletem i celował w moją oponę. Gdy chciałem rozpocząć pościg rp i zacząłem odjeżdżać od razu przebito mi oponę. Gdy jechałem Kelly od razu zaczął mnie spychać na autostradzie. Zjechałem na dół i przesiadłem się do innego pojazdu i wraz z THEKEMPOLI odjechaliśmy. Kierujący pojazdem Kelly cały czas w nas wjeżdżał. Dopiero po dojechaniu innych jednostek SAPD ogarnął się i zaczął jechać RP. Gdy poinformowałem go o tym że chcę złożyć na nie go skargę on odpowiedział mi że może mi nawet podać linka. To tyle ode mnie Dziekuje :P

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowodów nie posiadam, lecz myślę że jeżeli Kelly jest uczciwy i ma honor to przyzna się że tak zrobił. Pozdrawiam Administrację oraz Kellyego mam nadzieję że sprawa się szybko rozwiąże.

Brak dowodów na to co napisałeś, dodatkowo stek bzdur, odwalałeś, wyprzedziłeś pod górkę mój radiowóz ze znaczną prędkością taranując strażaków na sygnale jadących na akcje, po czym gdy Huntley SAFD dachował ty skracając uciekłeś, później gdy odjechałeś przebiłem Ci oponę, ze względu na wcześniejsze zagrożenie jakie stwarzałeś. Potem było tylko gorzej, zostaliście zatrzymani i obaj skończyliście z mutami na 3 dni za obrazy mojej osoby. Tak na prawdę nie wiem za co ta skarga

Edytowane przez Kelly

Obraza twojej osoby ? Człowieku ja cię informuje o skardze a ty jakieś odzywki typu "mogę ci linka podać" ja napisałem tylko "nie popisuj się pajacu tylko odwieź mnie do więzienia" to jest obraza. Ja tylko byłem zdenerwowany przez to że celowo przedłużałeś rp. 

10 godzin temu, Kelly napisał:

, wyprzedziłeś pod górkę mój radiowóz ze znaczną prędkością taranując strażaków na sygnale jadących na akcje, po czym gdy Huntley SAFD dachował ty skracając uciekłeś, 

Po pierwsze jechałem z górki i nie uciekłem z miejsca zdarzenia tylko przez prędkość wypadłem za górkę. Nie wiem czy nie zauważyłeś ale od razu gdy wychamowałem zatrzymałem się a ty we mnie wjechałęś więc pozdro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin