Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na gracza Kolo1324 oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kolo1324
    Data i godzina zdarzenia: 30.11.2019 ok 16
    Pełen opis sytuacji: Jadąc naprawić pojazd napotykam jak sapd źle ustawia znaki powodując wypadki (w którym sam uczestniczyłem). Zgodnie z kodeksem ruchu drogowego znak c-10 stawia się obok sygnalizacji lub pod sygnalizacją
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/gallery/hS1tcdP

Edytowane przez baziu

Witam, jak już pisałem tobie na PW dopiero zaczynałem robić wahadłówke i nie zdążyłem go przestawić, ponieważ zawoło mnie SAMD. Przeprosiłem Cię za to i napisałem, że zmienię. Ale ty wtedy zaczęłeś być chamski i obrażałeś mnie w wiadomości prywatnej od cadetów i, że nie znam przepisów. Mimo, że nie znałeś jak wyglądała sytuacja. Cała sytuacja i akcja RP trwała maksymalnie 5 minut, ponieważ przyjechałem na koniec. 

Edit:Pozatym jeden uczestnik ruchu napisał mi, że sam w niego wjechałeś. 

Edytowane przez Kolo1324

1 minutę temu, Kolo1324 napisał:

Witam, jak już pisałem tobie na PW dopiero zaczynałem robić wahadłówke i nie zdążyłem go przestawić, ponieważ zawoło mnie SAMD. Przeprosiłem Cię za to i napisałem, że zmienię. Ale ty wtedy zaczęłeś być chamski i obrażałeś mnie w wiadomości prywatnej od cadetów i, że nie znam przepisów. Mimo, że nie znałeś jak wyglądała sytuacja. 

Obserwowałem Cię kilka dobrych minut od początku jak ustawiałeś znaki , nawet nie próbuj tutaj wciskać kitu

2 minuty temu, Kolo1324 napisał:

Ja mówię prawdę, mogę oznaczyć Pana z SAMD który to potwierdzi.

Świadek to nie dowód , ustawiałeś znaki , jak zakończyłeś ustawiać do poszedłeś , ale przed pójściem oglądałeś je.

1 minutę temu, baziu napisał:

Świadek to nie dowód , ustawiałeś znaki , jak zakończyłeś ustawiać do poszedłeś , ale przed pójściem oglądałeś je.

Napisałem wyżej jak wyglądała sytuacja, Pracownik SAMD mnie zawołał to poszedłem. Odemnie tyle czekam na zarząd. 

Edytowane przez Kolo1324

9 minut temu, Kolo1324 napisał:

Napisałem wyżej jak wyglądała sytuacja, Pracownik SAMD mnie zawołał to poszedłem. Odemnie tyle czekam na zarząd. 

Po drugie jak ominąłem tą akcję RP to podjechałem naprawić auto , jak już naprawiłem to podjechałem na stacje i oglądałem całą akcję , aż do jej końca, nawet nie miałeś zamiaru zmienić  tych znaków. To tyle i pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin