Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Dni Otwarte SAMD

PAWELOVSKI.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, HaaQu* napisał:

Bardzo ładnie, wszystko opisane jak należy. Nic tylko oczekiwać na kolejne reportaże;)

Od nas jeszcze brakuje Speczi. Co prawda był krótko no ale był także miło będzie jak go wpiszesz. 

Dziękuję oczywiście że to wpisze.

42 minuty temu, Masellko napisał:

Jak już robisz taki materiał i masz zamiar wymieniać szczegółowo skład danej frakcji zaangażowany w dniach otwartych frakcji SAMD to chyba warto skonsultować ów skład z liderem frakcji niż wymienić mniej niż połowę osób.

Nie wiem czy byłeś na Mumble podczas dni otwartych ja byłem na kanale frakcjnym, I mówiłem że proszę o wymienienie składu każdej frakcji.

Godzinę temu, stefan009 napisał:

Mam nadzieję że dni otwarte wam się podobały! Ode mnie, dziękuję że byliście i również kozacki artykuł jak zawsze:D Oby tak dalej..

Również dziękuję.

Gość
Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin