Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly. oskarżony przez Griski*

Griski*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kelly.
    Data i godzina zdarzenia: Koło godziny 17.
    Pełen opis sytuacji: Głównym powodem skargi jest to, że funkcjonariusz nadużył sygnałów świetlnych. 

[2019-12-05 17:32:36] [Output] : Kelly [295]: Ja nie używałem sygnałów dźwiękowych

[2019-12-05 17:33:26] [Output] : Kelly [295]: Jechałem na interwencję  która nie wymagała użycia sygnalizacji dźwiękowej

[2019-12-05 17:33:36] [Output] : Kelly [295]: więc jechałem jako zwykły użytkownik ruchu drogowego

[2019-12-05 17:33:42] [Output] : Kelly [295]: kogut nic nei zmienia

Tak właśnie widać jak funkcjonariusz jechał jako zwykły użytkownik ruchu drogowego. Z tego co wiem to jest coś takiego CODE 2 i używa się go również do wezwań, jednakże reaguje się bez użycia świateł i syren oraz trzeba dostosować się do przepisów ruchu drogowego. Jest również CODE 3, który jasno informuje, że jest alarmowe wezwanie i należy użyć sygnałów świetlnych oraz dźwiękowych. Z mojego punktu widzenia jechałeś na wezwanie do którego wystarczyło użyć COD'u 2, a ty postanowiłeś dać sobie jeszcze koguta, tak się nie robi. Kogut na dachu tak naprawdę może bardzo wiele oznaczać. 

v2-min.jpg.9e5601b68e93c03b8da9193933c3b7f9.jpg

W drugim etapie skargi miałem zamiar opisać dalsze działanie pracowników, lecz tego nie zrobię gdyż nie mam zbytnio czasu i chęci. Wydam te 3450 pln oraz odsiedzę te 70 minut więzienia za te wasze nie profesjonalne podejście i w niektórych momentach bez sensowne działania wobec mnie. 

https://imgur.com/IY3sEAe Skoro nalegasz. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Wyżej

Ja, Griski zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Dobrze, zacznijmy wypowiedz w tym wątku od paru logów.

[2019-12-05 17:36:21] [Output] : << Griski* [358]: Nara pseudo policjancie xd. [2019-12-05 17:36:47] [Output] : << Griski* [358]: Nie popłacz się. :)\

Wezwanie pod /911 o jakieś osobie nieprzytomnej czy tam wypadku, nie pamiętam dokładnie, sytuacja miała miejsce około 3h temu, reakcja jednostki VICTOR-31, w CODE 2 ze względu na jej bliskie położenie co do miejsca zdarzenia, gdy jednostka VICTOR-31, była już w lokacji została uruchomiona sygnalizacja świetlna co było spowodowane szukaniem zdarzenia na danej lokacji, częste postoje jednostki w celu sprawdzenia danego obszaru etc. Finalnie zdarzenie uznano za fałszywe jednak podczas końcowej penetracji terenu, gracz Griski* wymusił pierwszeństwo na jednostce VICTOR-31 bez CODE 3, czyli zwykłym uczestniku ruchu drogowego, po tej sytuacji został odpowiednio ukarany, jednak dalej nie poczuwał się do winy zarzucając mi nie używanie pełnego CODE 3, jak i zasłaniając się innymi nie istniejącymi regułami. Dziękuje za wysłuchanie, pozdrawiam.

Skoro masz jakiś problem, co do moich tekstów to również napisz skargę.  

Wezwanie pod 911? Kto wzywał, gdzie, kiedy itd.. Masz jakikolwiek dowód na to? CODE 2 to CODE 2, to samo tyczy się trzeciego. Szukanie danego zdarzenia i jeżdżenie po okolicy z kogutem na dachu? Nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy. Według mnie słabe rozwiązanie, nie wystarczyłoby napisać do gracza, który wzywał aby opisał on dokładną lokalizację? 

Edytowane przez Griski*

W dniu 5.12.2019 o 19:35, Griski* napisał:

Według mnie słabe rozwiązanie

Według Pana, aczkolwiek jednostka przeprowadzała interwencję i poszukiwała miejsca zdarzenia opisanego w zgłoszeniu.
Zastosowanie CODE 2 było jak najbardziej stosowne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin