Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Olaf.*999 - oskarżony przez AqUaZ

AqUaZ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: AqUaZ
Nick oskarżonego: @Olaf.*999
Powód skargi: Robienie zabezpieczenia bez utrudnienia.
Opis zdarzenia: Jechałem sobie na spokojnie obok Easter Basin i nagle jadąc wjechałem w zabezpieczenie gracz Olaf.*999, ponieważ nie postawił on utrudnienia. Po zrobieniu zabezpieczenia gracz dopiero dał utrudnienie i w dodatku napisał mi, że utrudnienie dopiero po zabezpieczeniu co nie ma jakiegokolwiek sensu.
Data zdarzenia: około 18:22 19.12.2019
Dowód w postaci ss'ów lub logów: https://imgur.com/a/LEoianY

Edytowane przez AqUaZ

Po pierwsze wjechałem w twoje barierki i pachołek od zabezpieczenia po drugi nawet na logike najpierw daje się utrudnienie a następnie zabezpieczenie aby ktoś nie wjechał w zabezpieczenie a po trzecie jak było zabezpieczone to wtedy nawet nie dałes utrudnienia tylko pisałes mi na pm, że najpierw zabezpieczenie a potem utrudnienie.

Zaczynając jak pamiętam nie ma nigdzie napisanej żadnej zasady co najpierw: zabezpieczenie czy utrudnienie. 

58 minut temu, AqUaZ napisał:

Opis zdarzenia: Jechałem sobie na spokojnie obok Easter Basin i nagle jadąc wjechałem w zabezpieczenie gracz Olaf.*999, ponieważ nie postawił on utrudnienia. Po zrobieniu zabezpieczenia gracz dopiero dał utrudnienie i w dodatku napisał mi, że utrudnienie dopiero po zabezpieczeniu co nie ma jakiegokolwiek sensu.

Jak wspomniałeś w skardze jechałeś spokojnie przez Easter Basin. Drogi na tej dzielnicy posiadają następujące ograniczenia: 80mk/h lub 120mk/h. Z dowodów podesłanych w skardze można wywnioskować, że jechałeś od strony autostrady, czyli powinieneś tam poruszać się 80kh/h(według KRD serwer). Jakbyś jechał te 80km/h to zdążyłbyś się zatrzymać, bądź też zmniejszyć prędkość. Jeżeli uderzyłeś w zabezpieczenie można wywnioskować, że poruszałeś się z większą prędkością.

6 minut temu, AqUaZ napisał:

Czekam na wypowiedź zarządu i proszę o nie wysyłanie kolegów do obrażania mnie :)

A odnośnie tego prosiłbym ciebie o podesłanie logów z tym jak ciebie obrażają moi pracownicy, żebym mógł to zweryfikować.

kfPAROv.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin