Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na D@mian - oskarżony przez AqUaZ

AqUaZ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: D@mian
    Data i godzina zdarzenia: około 11:50 24.12.2019
    Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie obok sweeperów w San Fierro po czym przekroczyłem prędkość i funkcjonariusz nakazał mi się zatrzymać po czym ja jechałem dalej a dany funkcjonariusz       włączył za mną sygnały świetlne i dźwiękowe i zaczął mnie gonić. Kiedy byliśmy już przy stacji paliw Easter Basin D@mian postanowił sobie wjechać na bazę i przestać mnie gonić, ja zdziwiony całą sytuacją nie wiedziałem o co chodzi funkcjonariuszowi po prostu napisałem do niego o co chodzi a on mi odpisał tylko, że dał mi wpis i tyle starczy i że idzie na z/w :)). Moim zdaniem funkcjonariusz zachował się nieprzyzwoicie do danej sytuacji i jak nie miał czasu na pościg to nie powinien go w ogóle był zaczynać. Chciałbym jeszcze dodać, że przez ten wpis dostałem 15minut więcej więzienia.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/LDkFyTo

Edytowane przez AqUaZ

9 minut temu, AqUaZ napisał:

Moim zdaniem funkcjonariusz zachował się nieprzyzwoicie do danej sytuacji i jak nie miał czasu na pościg to nie powinien go w ogóle był zaczynać. 

Kto powiedział że zamierzałem Cię gonić? Chciałem przeprowadzić zatrzymanie, a to że zacząłeś uciekać jest to Twoja sprawa, co to tego miałem czas na zatrzymanie lecz wolałeś uciekać. Wpis to normalna sprawa, gonienie osoby która mnie prowokuje nie jest obowiązkiem, no i popraw jeszcze wzór :*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin