Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TheArasik., - oskarżony przez Veeito

veeito.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Należyta treść tematuŻałosne zachowanie.

Nick funkcjonariusza: TheArasik. 
    Data i godzina zdarzenia: 2020-01-01. Godzina ok. 1:10
    Pełen opis sytuacji: A więc owego dnia byłem sobie na kopalni, pracowałem aby spłacić dług mojemu koledze. Miałem w magazynie łącznie 3.7t więc postanowiłem że wywiozę ponieważ cena wynosiła 11.46. Na moście przy kopalni doszło do zatrzymania. Zatrzymano mnie z powodu przekroczenia zbyt dużej ilości masy. 

Spoiler

[2020-01-01 00:56:48] [Output] : Stachuu. [41]: prosz pana

[2020-01-01 00:56:58] [Output] : Stachuu. [41]: przekroczył pan dopuszczalna mase pojazdu
[2020-01-01 00:57:03] [Output] : Veeito [178]: tam jest
[2020-01-01 00:57:03] [Output] : Stachuu. [41]: przejerzdzajac przez most
[2020-01-01 00:57:04] [Output] : Veeito [178]: 5 ton

Zaśmiałem się. ponieważ moja masa wynosiła 3.7t. Więc na całe zatrzymanie odpisałem tak:

Spoiler

[2020-01-01 00:58:16] [Output] : Veeito [178]: mi du*y nie truj, nowy rok a ty bedziesz czepial o to ze pracuje, wegiel wywoze

Bo bez przesady, nowy rok człowiek chce zarobić a tu proszę bardzo... I zaczęła się ucieczka z mojej strony. Zacząłem jechać podstawowymi trasami które prowadzą właśnie do odkupu węgla. Wszystko szło dobrze, jeździłem ładnie nawet kierunkowskazy włączałem, doszło do pierwszego taranu ze strony TheArasika. (niestety akurat w tym momencie ss nie zrobiłem.) Więc poniosło mnie i postanowiłem że poinformuje moich ludzi o tym i skierowałem się w stronę DM. TheArasik cały czas praktycznie mi zajeżdzał drogę i taranował, a tak mnie taranował że nawet swojego potrącił co mnie bardzo śmieszy...  

Spoiler

Po całym zajściu poinformowałem Arasika o skardze a on zareagował tak:

[2020-01-01 01:17:12] [Output] : >> TheArasik. [191]: chce tylko dowod na poinformowanie cię o skardz.e

[2020-01-01 01:17:17] [Output] : << TheArasik. [191]: Spoczko
[2020-01-01 01:17:19] [Output] : >> TheArasik. [191]: informuje cię o skardze

Czy tak powinien następować się funkcjonariusz? Coś mi się wydaję że nie. Z mojego punktu widzenia ta odpowiedź brzmiała jakby miał wywalone w to że ktoś napiszę na niego skargę...

Szczęśliwego nowego roku. Pozdrawiam
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: - (Są w opisie sytuacji)

Edytowane przez Veeito

• Starszy Administrator

A więc zacznijmy od tego, iż nie umiesz poprawnie nawet wzoru wkleić. 

Przechodząc do sytuacji 

4 minuty temu, Veeito napisał:

doszło do pierwszego taranu ze strony TheArasika. (niestety akurat w tym momencie ss nie zrobiłem.)

Kurcze szkoda, że nie zrobiłeś ss to ty gwałtownie skręciłeś a ja nie zdążyłem zareagować. 

5 minut temu, Veeito napisał:

Więc poniosło mnie i postanowiłem że poinformuje moich ludzi o tym i skierowałem się w stronę DM. TheArasik cały czas praktycznie mi zajeżdzał drogę i taranował

XD nie wiem skąd ty żeś se to wziął te tarany. Drogę zjechałem ci gdyż próbowałeś wjechać na strefę DM na co nie mogłem pozwolić. 

9 minut temu, Veeito napisał:

a tak mnie taranował że nawet swojego potrącił co mnie bardzo śmieszy... 

Yachu sam we mnie wjechał, gdyż dostał laga, mówił to na kanale. 

10 minut temu, Veeito napisał:

Po całym zajściu poinformowałem Arasika o skardze a on zareagował tak:

[2020-01-01 01:17:12] [Output] : >> TheArasik. [191]: chce tylko dowod na poinformowanie cię o skardz.e

[2020-01-01 01:17:17] [Output] : << TheArasik. [191]: Spoczko
[2020-01-01 01:17:19] [Output] : >> TheArasik. [191]: informuje cię o skardze

A co miałem się przestraszyć? Jakbym miał czego to może, ale jeżeli wiem że nic wbrew regulaminowi nie zrobiłem to po co. 

P.S. To że jest nowy rok nie znaczy że będziesz traktowany łagodniej albo wcale. 

Dziękuję tyle ode mnie dopóki nie poprawisz wzoru i czego sensownego nie napiszesz nie mam zamiaru się tu wypowiadać. Dobranoc.

2 minuty temu, TheArasik. napisał:

XD nie wiem skąd ty żeś se to wziął te tarany. Drogę zjechałem ci gdyż próbowałeś wjechać na strefę DM na co nie mogłem pozwolić. 

Zacząłeś mnie taranować już od początku gdy wyjechałem z tej farmy. Ciekawe skąd wiedziałeś że jade w strone DM? skoro w Los Santos jest odkup węgla? Hmm? 

4 minuty temu, TheArasik. napisał:

Yachu sam we mnie wjechał, gdyż dostał laga, mówił to na kanale. 

Jasne jasne. Miałem cały czas kamerę skierowaną na was obu. Wiem bronisz się by nie wyjść na tego gorszego. A poza tym gdyby on miał laga to by go cofło z powrotem do miejsca gdzie się zderzyliście. 

5 minut temu, TheArasik. napisał:

A co miałem się przestraszyć? Jakbym miał czego to może, ale jeżeli wiem że nic wbrew regulaminowi nie zrobiłem to po co. 

Nie chciałem żebyś się przestraszył czy coś. Ale taka odpowiedź to na pewno nie jest na miejscu. 

6 minut temu, TheArasik. napisał:

P.S. To że jest nowy rok nie znaczy że będziesz traktowany łagodniej albo wcale. 

Była to już późna godzina. Chciałem wywieźć węgiel i spędzić troche czasu ze znajomymi lecz ty wolałeś bawić się w Ajay Devgana zamiast odpuścić. Poza tym miałem 3.7t a nie 7t...

9 minut temu, TheArasik. napisał:

Dziękuję tyle ode mnie dopóki nie poprawisz wzoru i czego sensownego nie napiszesz nie mam zamiaru się tu wypowiadać. Dobranoc.

Achhh ten fragment, lubie takich. Strach przed skargą co nie? :)) Brak tłumaczeń.

• Starszy Administrator

A jednak zmuszasz mnie do wypowiedzi ehh.. 

Jasne jasne. Miałem cały czas kamerę skierowaną na was obu. Wiem bronisz się by nie wyjść na tego gorszego. A poza tym gdyby on miał laga to by go cofło z powrotem do miejsca gdzie się zderzyliście

Z tego co mówił spadły mu FPS, nie każdy ma komputer z NASA i mi również często spadają w niektórych miejscach. 

Była to już późna godzina. Chciałem wywieźć węgiel i spędzić troche czasu ze znajomymi lecz ty wolałeś bawić się w Ajay Devgana zamiast odpuścić. Poza tym miałem 3.7t a nie 7t...

Na temat godziny, świąt itp już coś pisałem. Widzę że z matmą też nie najlepiej, ale wytłumaczę ci to proste działanie może zrozumiesz: ciężarowka waży 4tony, jeżeli dodasz do niej węgiel o wadze 3.7tony to całkowita waga wynosi 7.7t. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz. 

Achhh ten fragment, lubie takich. Strach przed skargą co nie? :)) Brak tłumaczeń.

Na temat strachu też już coś pisałem, ja również lubię takich co wzoru nie wypełniają mimo próśb.

Edytowane przez TheArasik.

Jasne. Gdyby dostał tego laga to by go albo cofło albo by jechał dalej a nic z wymienionych sytuacji nie nastąpiło.

Czyżby wybrałeś takie tłumaczenie? jechałeś rozpędzony bo staliscie przy bodajże baza swapperow to była i strzelaliście mi w opony. Gdy byłeś rozpędzony jechałeś pod prąd żeby chyba mnie zablokować ale uderzyłeś w yacha, więc no nie wmawiaj ze lagi miał chlopie...

• Starszy Administrator
11 godzin temu, Veeito napisał:

Jasne. Gdyby dostał tego laga to by go albo cofło albo by jechał dalej a nic z wymienionych sytuacji nie nastąpiło.

Czyżby wybrałeś takie tłumaczenie? jechałeś rozpędzony bo staliscie przy bodajże baza swapperow to była i strzelaliście mi w opony. Gdy byłeś rozpędzony jechałeś pod prąd żeby chyba mnie zablokować ale uderzyłeś w yacha, więc no nie wmawiaj ze lagi miał chlopie...

Nie wiem czy wiesz ale sam wstawiłeś ss na którym jestem ustawiony do blokady, a yachu dopiero dojeżdża, więc jak wstawisz takie dowody to chociaż nie kłam. Nie wiem ile razy trzeba Ci tłumaczyć żebyś wkońcu zrozumiał i zaczął odróżniać lagi spowodowane przez PING, a przez FPS'y. A yachu sam na mnie wjechał, a że radiowóz jest lżejszy od bulleta i wyższy to przechylił się na bok. I mam nadzieję, że po trzecim razie zrozumiesz bo nie chce mi się więcej pisać tego samego, czekam na zarząd. 

Edytowane przez TheArasik.

To ta skarga jest za to, że zatrzymał Cię jak przewoziłeś węgiel, czy za to, że po tym fakcie funkcjonariusze nie zgrali się / mieli laga i doszło do małej stłuczki?

19 godzin temu, TheArasik. napisał:

ciężarowka waży 4tony, jeżeli dodasz do niej węgiel o wadze 3.7tony to całkowita waga wynosi 7.7t.

A ograniczenie na moście jest do 5 ton, więc funkcjonariusz zatrzymując Cię postąpił słusznie.

Późna godzina czy święta nie zwalniają graczy z przestrzegania KRD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin