Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na xanny - oskarżony przez AqUaZ

AqUaZ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: xanny
    Data i godzina zdarzenia: 14:36 02.01.2020
    Pełen opis sytuacji: Pojechałem sobie na kopalnie i opłaciłem parking można to zobaczyć na załączonym ss gdzie jest pokazana nawet godzina opłacenia. Gdy wróciłem z kopalni po tych 30 minutach auta już nie było a stało maksymalnie z 1 minutę na nieopłaconym parkingu. Oraz wychodzi na to, że cadet nie zrobił rp bo nie możliwe aby samochód w ciągu 1 minuty nieopłacenia znalazł się na pp. Jak można zobaczyć na ss pojazd został opłacony o 14:16 a w pp znalazł się już o 14:36 czyli cadet zabrał pojazd przed skończeniem się parkingu, proszę o ukaranie oraz oddanie pieniędzy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/W43HtiY

Ja, AqUaZ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez AqUaZ

Chciałem się tu wybronić, ponieważ gdy sprawdzałem suszarką widoczne było nie opłacenie parkingu, gdy brałem pojazd, RP było robione podczas brania pańskiego pojazdu a gdzie Pan był nie mam pojęcia, tu jest SS dotyczący nie opłaconego pojazdu. 

https://imgur.com/a/Kd2yniB ( dodam że na SS widać było że robiłem RP ) 

Faktycznie wychodzi na to, że było nieopłacone jednak nie miałem pojęcia, że gracz z mojej organizacji kierował tym pojazdem i najprawdopodobniej wyjechał tym samochodem z kopalni i potem nim wrócił. Przepraszam i zaraz napiszę do kolegi z organizacji.

Uszanowanko AqUaZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin