Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Dyskusja nt. wyników rekrutacji na supporta.

krapeq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Biorąc pod uwagę wyniki jedna osoba mi się w nich nie podoba. Mianowicie Rockus. Gracz nie przedstawiał zbyt dużo kultury na serwerze głosowy Mumble gdy wpadłem w kawałek rozmowy jego z jakimś innym graczem. Rockus przyszedł po banie (nie znam powodu ale sam fakt) miał bana więc nie jest to zbyt dobry przykład dla nowych graczy lecz kto wie ten wie. Częściowy brak kultury z jego strony z tego co słyszałem od innych graczy jest jego mocna strona. A teraz rockus do ciebie. Nie to że Cię nie lubię ale nie jestem za tym żebyś był supportem. Czekam na wypowiedzi innych no chyba że nie macie uwagi krytykować wyników.

Znam prawie wszystkie osoby, które widać na wyżej wymienionych wynikach. KNX, no hmm KNX nie robimy mi krzywdy, ani nic, nie wiem dlaczego za bardzo za nim nie przepadam. Miał w opór banów i różnego typu kar związanych z serwerem. Każdy dobrze zna tą osobę, jak nie z tego serwera to z innego. Z jednej strony, chory człowiek i jednak musimy pomagać mu w pewnych kwestiach, ale sądzę, że do pewnych rzeczy po prostu nadawać się nie będzie. Jest to wybór administracji serwera, osobiście ja bym go nie wybrał, ale tak czy siak życzę Tobie powodzenia w drugim etapie ;) 

Wg mnie kazdemu nalezy sie szansa ^^

Nie mysle tak bo mi sie udalo, lecz o osobach ktore maja wiele kar, popelnily wiele bledow, ale one ich czegos nauczyly i probuja/staraja sie byc lepszymi graczami/ludzmi. Kazdy z nas popelnia bledy i stara sie je naprawic wiec nie wytykajcie ich sobie bo to bez sensu... Patrzcie na to co jest tu i teraz a nie na to co bylo

Biorąc pod uwagę wyniki jedna osoba mi się w nich nie podoba. Mianowicie Rockus. Gracz nie przedstawiał zbyt dużo kultury na serwerze głosowy Mumble gdy wpadłem w kawałek rozmowy jego z jakimś innym graczem. Rockus przyszedł po banie (nie znam powodu ale sam fakt) miał bana więc nie jest to zbyt dobry przykład dla nowych graczy lecz kto wie ten wie. Częściowy brak kultury z jego strony z tego co słyszałem od innych graczy jest jego mocna strona. A teraz rockus do ciebie. Nie to że Cię nie lubię ale nie jestem za tym żebyś był supportem. Czekam na wypowiedzi innych no chyba że nie macie uwagi krytykować wyników.

Bana dostałem nie z mojej winy, lecz nie załatwionej sprawy przez byłego lidera DES (Diabełka). Co do rozmowy na mbl, pewnie trafiłeś na osobę która coś do mnie się pluła a mi już puściły nerwy - taki już jestem, jeżeli ktoś przesadzi to mu powiem co o nim myśle. Najwidoczniej członkowie aktualnej Administracji uznali, że należy mi się szansa dostania się na supporta, a jeżeli chcesz samemu mnie prawdziwego poznać, jaki jestem, z kim przebywam - po prostu zagadaj na mumble, tyle z mojej strony.

A co do tematu - najczęściej negatywnie będą o wynikach się wypowiadać osoby które się nie dostały, ba będą rzucać tekstami że my zalizaliśmy dupsko czy cokolwiek. Odrazu odpowiem: Nikt z osób które się dostały nie lizały dupska komukolwiek z administracji, bo jest to poniżenie. To tylko kolorek i dodatkowe obowiązki, więc nie wiem dlaczego spinacie o to pośladki no ale cóż, mentalność gimbusów na serwerze nigdy się nie zmieni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin