Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

/Wymienie Karta 1.6

radeu620
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Moskva. napisał:

Powodzenia jak ty ledwo lecisz z 1kk a co te 1.3kk to powodzenia :) @radeu620 jak cos masz na prv moja oferte :)

Powodzenia również Ci życzę. Próbujesz skupywać pojazdy po zaniżonej cenie a później sprzedajesz po zawyżonej? Jeśli dobrze pamiętam to miałeś kończyć z serwerem. A po drugie nie musisz się wywyższać z swoim ,,majątkiem” bo uwierz, że jak ty jeszcze tutaj konta nie miałeś to ja miałem majątek ponad 2 - 2.5 bańki ( co na tamte czasy było naprawdę mega dużym osiągnięciem ) , niestety przerwy zrobiły tak że niektóre pieniądze przegrałem ;) Więc nie chwal się jaki to ty bogaty jesteś. Ja gracza nie próbowałem oszukać i nie zostałem zbanowany, trzymaj się. Z fartem. 

Odnosząc się do aukcji - moja oferta wynosi 1.3kk po sell 

Edytowane przez Ciastkowy*
Literówka

5 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Powodzenia również Ci życzę. Próbujesz skupywać pojazdy po zaniżonej cenie a później sprzedajesz po zawyżonej? Jeśli dobrze pamiętam to miałeś kończyć z serwerem. A po drugie nie musisz się wywyższać z swoim ,,majątkiem” bo uwierz, że jak ty jeszcze tutaj konta nie miałeś to ja miałem majątek ponad 2 - 2.5 bańki, niestety przerwy zrobiły tak że niektóre pieniądze przegrałem ;) Więc nie chwal się jaki to ty bogaty jesteś. Ja gracza nie próbowałem oszukać i nie zostałem zbanowany, trzymaj się. Z fartem. 

Odnosząc się do aukcji - moja oferta wynosi 1.3kk po sell 

Wiesz co, wyjasnilas mnie dziewczynko i płacze ((XD)) Gdzie sie chwale majatkiem? I co mnie to interesuje ze ty miales majatek 2.5kk XD ja z cb sje tak śmieje że łez odkurzyc nie moge // nie podawaj tej samej oferty dziewczynko

Edytowane przez Moskva.

2 minuty temu, Moskva. napisał:

Wiesz co, wyjasnilas mnie dziewczynko i płacze ((XD)) Gdzie sie chwale majatkiem? I co mnie to interesuje ze ty miales majatek 2.5kk XD ja z cb sje tak śmieje że łez odkurzyc nie moge // nie podawaj tej samej oferty dziewczynko

Jesteś naprawdę żałosnym człowiekiem, nie sądziłem że kogoś takiego tutaj spotkam. Dla mnie jesteś zwykłym leszczem, i tyle. Nie mam zamiaru spamić tutaj graczowi w aukcji, po co off-topic? No właśnie, masz jakieś problemy do mnie to napisz sobie na priv. I ty niby jesteś pełnoletni? Żenada XD

Teraz, Ciastkowy* napisał:

Jesteś naprawdę żałosnym człowiekiem, nie sądziłem że kogoś takiego tutaj spotkam. Dla mnie jesteś zwykłym leszczem, i tyle. Nie mam zamiaru spamić tutaj graczowi w aukcji, po co off-topic? No właśnie, masz jakieś problemy do mnie to napisz sobie na priv. I ty niby jesteś pełnoletni? Żenada XD

Emm, ja pełnoletni? Coś tak słabe znajo masz xD mam już prawie 17 lat tak ogólnie sie nie wstydzę tego, ale ja ci cos raz napisałem i to ty robisz ten off topic i z ciebie jest żenada. Ciągle masz problemy xD a i tak te 1.3kk bedziesz posiadal za nw ile za miech dwa? Zla dziewczynka z cb wyrośnie oj oj// 1.4kk po sell

1 minutę temu, Moskva. napisał:

Emm, ja pełnoletni? Coś tak słabe znajo masz xD mam już prawie 17 lat tak ogólnie sie nie wstydzę tego, ale ja ci cos raz napisałem i to ty robisz ten off topic i z ciebie jest żenada. Ciągle masz problemy xD a i tak te 1.3kk bedziesz posiadal za nw ile za miech dwa? Zla dziewczynka z cb wyrośnie oj oj// 1.4kk po sell

Nie dziw się, że mam do ciebie problemy. Większość osób na tym serwerze za tobą nie przepada ;) Jeśli ja niby robię off-topic to nie odpowiadaj i tyle. Po moim powrocie na serwer w niecałe 2 tygodnie dorobiłem się 900 tysięcy, ale co ja Ci tutaj będę pisał. Masz problem? Pisz priv, koniec moich wypowiedzi. Siema handlarz 

2 minuty temu, Ciastkowy* napisał:

Nie dziw się, że mam do ciebie problemy. Większość osób na tym serwerze za tobą nie przepada ;) Jeśli ja niby robię off-topic to nie odpowiadaj i tyle. Po moim powrocie na serwer w niecałe 2 tygodnie dorobiłem się 900 tysięcy, ale co ja Ci tutaj będę pisał. Masz problem? Pisz priv, koniec moich wypowiedzi. Siema handlarz 

Bende plakac za opinia w wirtualnosci "XD" banszi 2.2 700k XD ja zanizam? "Handlarzu" rozesmiales mnie policjantku xD

51 minut temu, Moskva. napisał:

Bende plakac za opinia w wirtualnosci "XD" banszi 2.2 700k XD ja zanizam? "Handlarzu" rozesmiales mnie policjantku xD

870k* po drugie już nie jestem w frakcji SAPD, ponieważ nie miałem na to czasu ;) 

52 minuty temu, deWu.* napisał:

Mówienie do kogoś dziewczynko mając 17 lat XDDD 

+1 XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin