Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Lokhok - oskarżony przez aleluja

speedv2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Lokhok
    Data i godzina zdarzenia:około 15:40-16 00
    Pełen opis sytuacji:Znajdowałem się na terenie wypadku gdy chciałem wyjechać od drugiej strony czyli od bramek lecz tam były barykady i kolejka do bramek zawróciłem,gdy dojechałem do blokady Funkcjonariusz Lokhok  zaczął do mnie strzelać bez ostrzeżenia.Rozwalił mi 2 opony
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/06Z4QzU

Ja, aleluja zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez aleluja95

Witam, Police Officer II Lokhok.

Zacznijmy od tego

W dniu 10.01.2020 o 16:03, aleluja95 napisał:

Znajdowałem się na terenie wypadku

Dlaczego znajdowałeś się na terenie wypadku, gdy z dwóch stron most był zamknięty? Wjechałeś tam bezprawnie, jeździłeś obok ratowników oraz mnie z dużą prędkością powodując tym zagrożenie dla nas. Wjechałeś na teren zamknięty, więc twoje zamiary mogły być różne, ja wolałem nie ryzykować, zastosować broń palną, i przestrzelić ci opony żebyś się zatrzymał. Tym bardziej, że nie strzelałem do ciebie od razu, stałem przez kilkanaście sekund i wydawałem ci polecenie, żebyś wysiadł z pojazdu i położył się na ziemi, po czym ty uderzyłeś w barierki i próbowałeś przez nie przejechać.
Dodaj jeszcze ss'a jak wjeżdżasz na teren zamknięty i jeździsz sobie po nim, wtedy możemy pogadać. Dla mnie skarga bezsensowna, broń została użyta zgodnie z procedurami.

Ode mnie tyle, czekam na wypowiedź zarządu.

szedłem po auto

2 godziny temu, Lokhok napisał:

Witam, Police Officer II Lokhok.

Zacznijmy od tego

Dlaczego znajdowałeś się na terenie wypadku, gdy z dwóch stron most był zamknięty? Wjechałeś tam bezprawnie, jeździłeś obok ratowników oraz mnie z dużą prędkością powodując tym zagrożenie dla nas. Wjechałeś na teren zamknięty, więc twoje zamiary mogły być różne, ja wolałem nie ryzykować, zastosować broń palną, i przestrzelić ci opony żebyś się zatrzymał. Tym bardziej, że nie strzelałem do ciebie od razu, stałem przez kilkanaście sekund i wydawałem ci polecenie, żebyś wysiadł z pojazdu i położył się na ziemi, po czym ty uderzyłeś w barierki i próbowałeś przez nie przejechać.
Dodaj jeszcze ss'a jak wjeżdżasz na teren zamknięty i jeździsz sobie po nim, wtedy możemy pogadać. Dla mnie skarga bezsensowna, broń została użyta zgodnie z procedurami.

Ode mnie tyle, czekam na wypowiedź zarządu.

Auto już się znajdowało się na wypadku ,gdy chciałem wyjechać nikomu nie przeszkadzałem w pracy lecz nawet bez zapytania jak tu się znalazłem zacząłeś do mnie strzelać .

Edytowane przez aleluja95

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin