Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza Amalyssek

Mietek_Kasztan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Amalyssek
    Data i godzina zdarzenia:2020-01-18  godzina ok. 19:30
    Pełen opis sytuacji: Wbiegłem na strefe bezprawia po czym zobaczyłem jadąca lawete, postanowiłem że zaczne strzelać w jej strone. Kiedy laweta była już na skraju DM wybiegł zza niej funkcjonariusz @Amalyssek i strzelił do mnie z tazera, a następnie mnie zakuł i wyszedł ze mną ze strefy DM. Powód postrzału i zatrzymania to "Ostrzał SAPD". Według funkcjonariusza kierowałem strony w jego strone, lecz podczas wystrzału pocisków nie było go widać, kiedy wyszedł zza lawety zaprzestałem wystrzeliwanie pocisków. Druga sprawa  to to że akcja przeprowadzana przez właśnie Amalysska była według mnie totalnie nierealna. Cadet @Amalyssek biegał po strefie DM bez specjalnego wyposażenia itp, (np. kamizelki), w realnym życiu jak funkcjonariusz wchodzi do obszaru o zaostrzonym niebezpieczeństwie jest odpowiednio do tego przygotowany. Uważam że CADET, czyli osoba ucząca się do pełnienia obowiązków pełnoprawnego pracownika frakcji, nie ma odpowiednich kwalifikacji i przeszkoleń żeby brać udział w których nawet pełnoprawni pracownicy czasem nie mogą brać udziału. Jeszcze jedna sprawa która mnie szczerze  dziwi to to że podczas transportu do aresztu jeden z funkcjonariuszy ( jeśli to potrzebne moge podać nick  ) "driftuje" radiowozem. Całe wyżej opisane zdarzenia widziało kilka osób i jeśli mogą to niech się wypowiedzą w tej skardze ( @Fabian.. )

Dowód który potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/yIhXuMW ( ssów z samego "ostrzału" nie mam, ale z tego co wiem Cadet Amalyssek też ich nie posiada )

Ja, Mietek_Kasztan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Mietek_Kasztan

Witam, z tej strony Cadet Amalyssek.

No to tak, po pierwsze była akcja na dm i pewien administrator zrobił tpev na ową strefę. Wbiegłeś na dm i zacząłeś strzelać w moją stronę. Podczas tego ostrzału mój pasek zdrowia uległ zmianie, czyli straciłem trochę zdrowia oraz widziałem, że pociski z twojej broni kierowały się do mnie. Nie ukrywałem się za lawetą, biegałem obok niej a nie za nią, cały czas mnie widziałeś i przestałeś strzelać dopiero gdy strzeliłem do ciebie z tasera.

A po drugie, nie potrzebuję żadnego specjalnego wyposażenia na akcji dm.

Jak na razie nic więcej nie mam do dodania. Poczekajmy na zarząd.

Podczas ostrzału prowadzonego w stronę lawety, funkcjonariusz nie mógł wywnioskować do kogo te strzały padają. Następnym razem wyjdź ze strefy bezprawia, kiedy będą trwały działania prowadzone przez SA Police Department, to nie będzie problemu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin