Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ThanKs. oskarżony przez Marcepand

Marcepand
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nikomu na złość nie robiłeś to czemu siedzę w więzieniu, gdy chciałem mandat? Rozumiem mogłeś się pomylić, ale skoro ciągle do ciebie pisałem to ty mnie zlewałeś. Jeszcze wyżej klamałeś, że po tym jak ci napisałem, że chciałem mandat itp. Już dawno odjechałeś a w logach widać różnice 8 sekund. Nie piszmy już zbędnych wiadomości czekam na decyzje zarządu.

Czemu ty się powtarzasz i nie potrzebnie zaśmiecasz skargę. Funkcjonariusz nie będzie siedział przy gierce, jeśli ma obiad, życie jest ważniejsze od jakiejś wirtualnej rzeczywistości. 
Wiedziałeś ile miałeś kwoty do zapłacenia oraz ile masz przy sobie, wystarczyło zerknąć na nią.
A co do @ThanKs. mam nadzieję, że będziesz bardziej uważny, jeśli chodzi o pomyłki ze strony graczy i zważał na to co piszą do Ciebie oraz oddał mu kwotę 5 tysięcy za pojazd na parkingu policyjnym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin