Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pora się pożegnać, chcąc nie chcąc .

Psi.KENNY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem wakacje na 999 dni więc musze z nich skorzystać, ponieważ biletu powrotnego nie dostałem :)

Na pewno w przyszłości wrócę ( mam nadzieję, że jak najszybciej), ponieważ lepszego serwera po prostu nie ma.

@Mr.Dream @deWu.* Wam chłopaki dziękuję najbardziej za gierke, najlepiej spędzony czas w życiu był z wami, kontakt dc ofc.

@crisuuubtkj tobie dziękuje też dosyć bardzo, bo w sumie przez twój kanał nabrałem totalnej chęci do grania w MTA na 4life.
@xQuEiNx @Froota! @m0v @xMEq dzięki za czas spędzony together, troche zabawy było, trzymajcie sie wałki <3 

@[BOT]WhiteShadow no niestety, stratumką mnie nie przewieziesz na ten moment, ;c Dzięki za wszystko.

@B37 pozderki dla ciebie i całego 37 crew

@Cwaniara dzięki miś za wszystko.

@Nikotynka papa stulejko <3 

@A37 sory byk, ze Cie nie przewiozłem, może w przyszłości będzie na to okazja

@Aquartin @0ld. @AnonimeczeQ @horizon19910 @Kareqqu @SyfoX pozderki. 

jeśli o kimś zapomniałem sorówa <3 

Oraz pozderki dla całej reszty, poza pewną organizacją :)

Edytowane przez volt2k3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin