Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Fanta**PL, oskarżony przez Sheeker

Sheeker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Twój nick: Sheeker

Nick osoby oskarżonej: Fanta**PL

Powód napisania skargi: Odholowanie pojazdu bez powodu

Dowody: https://imgur.com/a/Ic2vGfO

-- Pojazd stał zaparkowany w liniach i został odholowany z giełdy przez tego pracownika - Chciałem wyjaśnić na serwerze lecz owy pracownik napisał - nie mam czasu. Pozdrawiam

Edytowane przez Sheeker

• Starszy Administrator

Jeszcze gracz mnie wprowadza w błąd jak zapytałem jaka frakcja

>> Fanta**PL [122]: Sara czy Sapd?
<< Fanta**PL [122]: SARA
<< Fanta**PL [122]: SAPD sorki

-Dziwny pracownik jak nie wie nawet dla jakiej frakcji pracuje.

Witam z tej strony ADEPT Fanta**PL. Jak napisałeś, że odholowałem ci pojazd bez powodu, a powód jest. Pojazd źle stał na giełdzie. 

Masz tu ss: https://imgur.com/FyENape

A z tym że dziwny jestem to po prostu mi się klawisze pomyliły.

Edytowane przez Fanta**PL

• Starszy Administrator

Pojazd stoi na Lini + nie blokuje żadnego parkingu obok - nie widzę problemu żeby nie mógł tak stać.

44 minuty temu, Fanta**PL napisał:

A z tym że dziwny jestem to po prostu mi się klawisze pomyliły.

Pomyliły Ci się klawiszę w jakiej frakcji jesteś? bo nie rozumiem pierw napisałeś SA(R)A A potem że SA(P)D sorki, Niezłe te klawisze masz jeżeli P jest obok R - Po prostu chciałeś mnie wprowadzić w błąd lecz to się nie udało. Pierw napisałeś dobrą frakcje, po czym zmieniłeś na złą żeby mnie zmylić.

Dobrze, zanim zacznę cokolwiek działać w sprawie tej skargi to prosiłbym Cię @Sheeker, żebyś zapoznał się z regulaminem skarg i dostosował swoją skargę według zawartych tam wytycznych.

Edytowane przez Masellko

• Starszy Administrator
5 minut temu, Masellko napisał:

Dobrze, zanim zacznę cokolwiek działać w sprawie tej skargi to prosiłbym Cię @Sheeker, żebyś zapoznał się z regulaminem skarg i dostosował swoją skargę według zawartych tam wytycznych.

Już poprawione.

@Sheeker po to istnieją linie parkingowe na giełdzie, żebyś mieścił w nich swój pojazd. Jak widać na screenie pojazd, znacznie wystawał poza ów linie dlatego też Adept, postanowił go odholować. Jedyne co tu zasługuje na ukaranie to oczywiście stosunek Adepta do Ciebie i za to otrzyma ostrzeżenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin