Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na gracza Magnum*

Siergiejj
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: Siergiejj

Login z serwera: Siergiejj 

Nick osoby oskarżonej: @Magnum*

Powód napisania skargi: Powodem napisanej skargi jest bardzo wysoka kara za pościg.

Data zdarzenia: 25.01.2020r. około godziny 12:00

Dowody: Niestety nie posiadam.

Opis sytuacji: Zaczęło się od tego, że z kolegami chcieliśmy zrobić fajny pościg policyjny. Jeżdżąc, spotkałem po drodze policje po czym lekko w nich uderzyłem, prowokując ich aby zrobili pościg. Pościg sie rozpoczął. Nic nie wskazywało na to żebym coś robił nie tak uciekając. Jechałem normalnie, po czym jak mnie złapali zostały mi zarzucone rzeczy których nie robiłem. Policjant @Magnum* dał mi mandat w wysokości 9450zł. co jest ceną dosłownie wyjętą z kosmosu. Jak spytałem się dlaczego jest tak wysoka cena mandatu policjant odpowiedział mi, że łamałem zasady RP. Spytałem sie co takiego robiłem, że łamałem owe zasady. Odpowiedział mi on że wjechała we mnie laweta a ja jechałem dalej, a to w policjantów laweta walnęła a mnie tylko dotknęła. Lawetą był jakiś gracz który chciał mi pomóc w ucieczce(niestety nie wiem kto). Policjanci sami sami nie odgrywali RP , taranując mnie i zarzucając że to ja nie odgrywam RP. robiłem już wiele pościgów i to wiele gorszych w których maksymalną karą było 5k. Nie wiem z czego wynika dana kara. Mam nadzieje że ktoś się zajmie owym graczem, aby NIE PSUŁ ROZGRYWKI innym. 

Coś od siebie:  Magnum* [392]: chciałbym pinformować cię że napisałem na ciebie skarge 

<< Magnum* [392]: spoko

Witam Police Officer II Magnum*

1. Popraw wzór

2.Nie masz dowodu na moją winę

3.Robiłeś całkowite 0RP. Uderzyły w ciebie lawety jechałeś w dalej.Obijałeś się bandy na autostradach oraz zaliczałeś punkty w postaci latarni.W nas delikatnie zarysowały lawety i ty mówisz że my odgrywaliśmy 0 RP??

4.Piszesz skargę  o niecałe 10K. Co mają powiedzieć osoby które mają mnożnik x3 i ich mandaty wychodzą ponad 20k?

5.To że robiłeś wiele pościgów i maksymalną karą było 5k nie oznacza że w tym czasie nie wzrósł ci mnożnik.

9 minut temu, Siergiejj napisał:

Jeżdżąc, spotkałem po drodze policje po czym lekko w nich uderzyłem, prowokując ich aby zrobili pościg.

Lekko uderzyłeś ta jasne.

Stałem sobie przy moście do 5t a ty wielokrotnie mnie taranowałeś więc postanowiłem cię zatrzymać i przemówić ci że tak się nie robi.Ty jednak wolałeś uciekać ok,więc zgłosiłem pościg i jechaliśmy za tobą.

11 minut temu, Siergiejj napisał:

Jak spytałem się dlaczego jest tak wysoka cena mandatu policjant odpowiedział mi, że łamałem zasady RP.

Nie tylko za to otrzymałeś mandat,wymieniłem ci wszystkie twoje wykroczenia które podliczyłem.

Spoiler

[2020-01-25 12:20:14] [Output] : Magnum* [13]: Celowe powodowanie kolizji łamanie RP Przekroczenie prędkości ,spowodowanie kolizji z 

[2020-01-25 12:20:21] [Output] : Magnum* [13]: Rozległymi uszkodzeniami + ucieczka

[2020-01-25 12:20:25] [Output] : Magnum* [13]: Stunty

[2020-01-25 12:20:29] [Output] : Magnum* [13]: Ucieczka od 10 min

16 minut temu, Siergiejj napisał:

Odpowiedział mi on że wjechała we mnie laweta a ja jechałem dalej

To był tylko jeden powód gdyż nie pozwoliłeś mi dokończyć reszty.

17 minut temu, Siergiejj napisał:

a to w policjantów laweta walnęła a mnie tylko dotknęła.

śmieszne lawety wyjechały ci praktycznie na czołówkę i uderzyły w ciebie nas delikatnie otarły

Dziękuję ode mnie to już tyle

Pozdrawiam Magnum*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin