Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na D@widek - oskarżony przez Aragis

/777
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @D@widek
    Data i godzina zdarzenia: 25.01.2020 około godziny 15:00
    Pełen opis sytuacji: Jechałem za radiowozem po autostradzie w sf. Funkcjonariusz gwałtownie zahamował ogranicznikiem. Wjechałem mu w tył pojazdu ponieważ nie wyhamowałem po czym D@widek bez żadnego ostrzeżenia wysiadł i strzelał w moim kierunku. Przebił mi 2 opony za które oddał już pieniądze. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  Tutaj jeszcze dodam cytacik z rekrutacji na suport :) "Jestem osobą z charakteru miłą oraz spokojną, nie szukam konfliktów na siłę, jak już się przydarzy to wolę go rozwiązać pokojowo."

Niesamowicie pokojowo xD

Edytowane przez Aragis
dowody

Uszanowanie, Police Officer II D@widek.

Na wstępie, uzupełnij wzór.

Akcja zaczęła się na dolnym mechaniku w SF, jak podjechałeś i do mnie napisałeś (co widać na nagraniu na czacie) "Nie nawidze takich jak ty" "Pftuu". Zlałem to, nie miałem zamiaru tobie odpowiadać na to. Więc postanowiłeś mnie śledzić przez pół San Fierro, więc pojechałem na autostradę, żebyś zaprzestał, to robić chciałem Cię zgubić na bramkach. Odpowiadając na twoje słowa, nie zahamowałem, gwałtownie przed tobą tylko zwalniałem, bo się zbliżałem do bramek i tak powinno się robić, a to, że ty z impetem we mnie wleciałeś 220km/h oczywiście celowo to już nie moja sprawa, więc przebiłem Ci opony. Na moich powtórkach widnieje czarny ekran więc szkoda, ale twoje nagranie jedynie ukazuje, jak we mnie celowo uderzasz. No niestety z takimi ludźmi jak ty nie da się pewnych spraw rozwiązać pokojowo, bo i tak będziesz to robić. 

Pisałeś do mnie na pm o pieniądze, powiedziałem Ci, że moje powtórki nawaliły i widać jedynie czarny ekran, nie zaboli mnie jakoś te 800PLN, więc chciałem to załatwić pokojowo. Więc jak napisałeś do mnie, że na 800PLN się nie skończy, napisałem do Ciebie o zwrot pieniędzy i żebyś napisał skargę. Oczywiście po napisaniu, żebyś mi oddał te 800PLN logłeś sobie z serwera.

EDIT- Mam prawo użyć broni palnej, stworzyłeś zagrożenie dla mojego życia, celowo taranując mnie z prędkością 220km/h.

Edytowane przez D@widek

Następnym razem uważaj, są dwa pasy, nie musisz jeździć centralnie za radiowozem, który musi trzymać się KRD.
Co do samej skargi, pieniądze zostały oddane, więc nie widzę potrzeby karania funkcjonariusza, aczkolwiek otrzymuje on upomnienie słowne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin