Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika TurboKapec , oskarżony przez Pobre

zielekpdw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Pobre
Nick osoby TurboKapec
Powód Wywaliłem się moim autem na dach i nie miał mi kto pomóc więc przepychałem auto i nagle widzę , że obok podjeżdża pracownik SARA (TurboKapec) i ja myślę , że mi pomoże a on zajechał
z tyłu auta i je odrazu zabrał na parking policyjny i ciekawiło mnie jaki jest powód zabrania mego auta skoro przy nim stałem a powodem tego było to , że on został porzucony. 
Dowody:  

SARA.png

Edytowane przez Pobre

https://imgur.com/a/XHfh74D

Na tym SS widać, jak pojazd był porzucony, aczkolwiek doszło do nieporozumienia.

Ponieważ ty miałeś muta, nie mogłeś mi powiedzieć że to twój pojazd, a suszarka pokazuje login a nie nick, w związku z tym uznałem że to jest jakiś porzucony pojazd który

jest przez kogoś przepychany więc go odholowałem.

Według mnie ciężko stwierdzić po czyjej stronie leży wina, no ale cóż, dowiemy się po werdykcie.

Edytowane przez TurboKapec

Myślę, że nastąpiło tutaj nieporozumienie w związku z posiadaną przez Ciebie karą "mute". Pracownik nie mógł odczytać Twoich intencji i odholował auto. Najlepszym rozwiązaniem będzie jak @TurboKapec zwrócisz graczowi 500 PLN za wyciągnięcie pojazdu. Gdy już to zrobisz, prosiłbym o zamieszczenie potwierdzenia w komentarzu niżej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin