Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S/W] Sabre Sport 2.4

Montoya
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Sabre Sport
ID: 15244
Pojemność silnika: 2.4
Przebieg pojazdu: ~ 19k
Dodatki: 
atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1098), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (SZYYBKII), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB // 2x zapasowy klucz
Cena: 1.4kk do nego
Coś od siebie: Super Saberka, lata bokiem jak i prosto ;3 nie mam na co narzekać, ale zwyczajnie mi się znudziła. 
SS’y: https://imgur.com/a/PUN6Zyk

Edytowane przez Siduu
edit: posiada 2 dodatkowe klucze

Bullet 2.0 FT bez : Nitra, szyb oraz lampek. Baki posiada 90/75, jestem w stanie dorzucić Huntleya 1.8 i dopłacić dopłacić 300k

Oferty za Bulleta 750 miałem + Hunt 180 + 350k to masz jakieś = 1.280.000 PLN - w dodatku zawsze można więcej wyciągnąć ;) 

Edytowane przez Ciastkowy*

47 minut temu, mxcioo.redd napisał:

Stafford 1.8 ft, remek 1.6 prawie ft

Next. 

20 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Bullet 2.0 FT bez : Nitra, szyb oraz przyciemnianych szyb. Baki posiada 90/75, jestem w stanie dorzucić Huntleya 1.8 i dopłacić dopłacić 300k

Oferty za Bulleta 750 miałem + Hunt 180 + 350k to masz jakieś = 1.280.000 PLN - w dodatku zawsze można więcej wyciągnąć ;) 

Jakie lampki ma Bullet? Chyba, że pisząc "nje masz szyb, oraz przyciemnionych szyb" miałeś na myśli, że nie ma lamp. Pisz pw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin