Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Mapa posesji na organizacje

aszak.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Z racji że ilość organizacji rośnie a ilość miejsc w których może być baza organizacji nie , więc ciężko znaleźć fajne miejsce pod bazę .

Postanowiłem lekko zmodyfikować fabrykę która znajduję się w Las Venturas :

mapa.png.0f977adf04211a0258e7ba3550bff44a.png

Miejsce te jest sporej wielkości więc ograniczyłem to miejsce stawiając bramki w niektórych miejscach , na posesji znajduję się również helipad .

Myślę że miejsce to nadaję się pod organizację , przypomina trochę fabrykę narkotyków . Na terenie do dyspozycji jest również otwarta wielka hala.

https://imgur.com/a/DJhp1gD

Tak , wiem że przed wjazdem na teren jest punkt oddania lawety , ale on w niczym nie przeszkadza , można swobodnie przez niego przejechać,.

Proszę o ocenę tego Pomysłu , z racji że takie Nieruchomości są potrzebne i jest na nie popyt oznacze tutaj ARCON:

@Bolek. @ZbyK.gg 

Edytowane przez Aszak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin