Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Amalysek - Oskarzony przez Marcepand

DzikLeksi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Amalyssek
Data i godzina zdarzenia: Wczoraj, godziny wieczorne
Pełen opis sytuacji: A więc tak, teleportowałem się na dm patrze a tu amalysek biega więc go zabiłem (Ogólnie nie wiem co on na DM robił, był tam sam i wbiegał co chwile z taserem wyglądało to tak jakby wbiegal na dm sie postrzelać na służbie.) Po czasie, gdy wbiegłem na dm on wbiegł za mną, ale z opóźnieniem, gdy ja byłem przy słynnnym murku ze schodami w.w funkcjonariusz z początku DM oddał do mnie strzał z tasera. To była zbyt wielka odległość jak na taser bo nie oszkując się z takiej odległości z kałacha strzelać spoko, ale nie z tasera. A teraz przez to muszę siedzieć w więzieniu, gdy tak naprawdę nie powinienem być w tym momencie złapany.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:
https://imgur.com/HJj453x

Ja, Marcepand zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.
(Wklejam za @Marcepand)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin