Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Lokhok - oskarżony przez PredatorXMister

Chudyy_CJ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Lokhok

Data i godzina zdarzenia: 19.12.2019r ok. godz 19

Pełen opis sytuacji: Dnia 19.12.2019r Zorganizowałem ucieczkę przed frakcją SAPD i niestety zostałem zatrzymany. Swoją karę tzn. 80min odsiedziałem a funkcjonariusz Lokhok nie usuną wpisu. Dzisiaj grając na serwerze zostałem zatrzymany za przekroczenie prędkości i w owym zatrzymaniu dowiedziałem się o tym że widnieje na mnie wpis i muszę odsiedzieć karę 20min. Całość kary odsiedziałem wcześniej więc nie widzę sensu w tym że muszę tę karę odsiadywać ponownie.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: [19.12.2019] Ucieczka przed SAPD //PO I Lokhok

Witam, Police Officer III Lokhok.

Sytuacja miała miejsce dość dawno, nie pamiętam jej, oczywiście nie zaprzeczam że tak było, każdemu może się zdarzyć coś przeoczyć. Szukałem w logach oraz w moich powtórkach, ale nic nigdzie nie znalazłem na ten temat. Jeśli masz jakieś inne dowody co do tego to proszę je zamieścić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin