Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam baze organizacji, stara baza 4music. LICYTACJA!

Johnny*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Bazq organizacji & Klub 4Music

ID nieruchomości: 515

Cena za dobę: 600

Cena: Cena początkowa: 50k, minimalne przebicie: 5k, kup teraz: 130k

SS’y: https://imgur.com/a/TMlDWzb

Coś od siebie: Kozacka baza na około 60 pojazdów, świetny interior umożliwiający zrobić w nim świetna imprezę. Uważam że z zewnątrz budynek wygląda cudownie po prostu jest bardzo ładny. Obok wejścia można znaleźć 2 maszyny z jedzeniem. Za domkiem znajduje się wielki balkon widokowy na którym można zaparkować pojazdy lub nawet helikopter, zależnie od preferencji. Ogólnie domek jest bardzo fajny i kiedyś był bardzo rozchwytywany jako baza organizacji. Przed domkiem znajduje sie parking na 30 pojazdów które można genialnie ustawić. Jeżeli cena mi się nie spodoba to domek zostanie u mnie. 

Edytowane przez Jasiekk

3 minuty temu, Rain191 napisał:

osoba przed tobą dostała offke 15k na forum za te baze nie wiem skąd  bierzecie te liczby 

To samo pytanie mogę skierować do ciebie jak sprzedawałeś swoje auta? Jak to jest ze jak ty kupiłeś auto to stawało się droższe? Nie wiem. Kiedyś ta baza była warta więcej no ale dawno bie była w obiegu dla tego taka mała cena była. ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin