Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pluuum oskarżony przez SoCz3Q

SoCz3Q
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @pluuum
    Data i godzina zdarzenia: Kilka dni temu nie pamiętam kiedy to było
    Pełen opis sytuacji: Kilka dni temu był prowadzony pościg za mną kierowałem jesterem pod nickiem Zj4r4nY. dostałem wtedy mandat 15k z tego co pamiętam i miałem wpis z 11.2019 (nie pamiętam dokładnej daty) i specjalnie mu przypominałem jeszcze w więzieniu aby ten wpis usunął lub coś tam zrobił i nie zrobił tego do dzisiaj za co siedzę drugi raz w więzieniu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Do więzienia wsadził mnie @KubsoneK* a nie mam żadnych ssów potwierdzających tego mam nadzieję że @pluuum będzie miał jaja i się przyzna do tego bo ja nie robiłem wtedy SS :) 

Witam, Police Officer II KubsoneK*

Z góry przepraszam za brak wypowiedzi wcześniej jednak nie zauważyłem powiadomienia,że ktoś mnie oznaczył.

Tak jak SoCz3Q pisał został wsadzony do więzienia za wpis,który posiada,który został mu wcześniej przedstawiony aby nie było żadnych nie domówień. Także trafił na 15 minut gdyż mandat po pościgu został przyjęty.

Natomiast co stało się wcześniej nie wiem. Ja tylko podliczyłem mandat z ostatniego pościgu i wtedy jeszcze ów wpis był i został dopiero usunięte przez moją osobę.

Znalazłem logi:

[2020-02-21 15:53:10] [Output] : ✔ Gracz SoCz3Q został przez Ciebie złapany!
[2020-02-21 15:53:18] [Output] : Służby> [SAPD] Suszek*: Potrzebna j. holownicza na Hanypanky Point, dysponujesz?
[2020-02-21 15:53:20] [Output] : KubsoneK* [116]: 25500
[2020-02-21 15:53:30] [Input]  : do [26.11.2019]-Ucieczka przed SAPD//Wpisany przez PO 1 Kolov3              <-- Chodzi o ten wpis,który posiadał SoCz3Q podczas zatrzymania 
[2020-02-21 15:53:32] [Output] : Gracz [KOMIS]_Major* otrzymał/a zakaz prowadzenia pojazdów przez VENOMEQ, powód: Omijanie bramek. ( 7 dni )
[2020-02-21 15:53:35] [Output] : Służby> [SARA] BloodD: Dysponuję, wysyłam jednostkę!
[2020-02-21 15:53:36] [Output] : KubsoneK* [116]: także zostaje Ci 15 minut

Edytowane przez KubsoneK*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin