Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Karafik - oskarżony przez $Miecio$

Mietekk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Karafik
    Data i godzina zdarzenia:28-02-2k20 ok 15:20
    Pełen opis sytuacji: Jechałem drogą, Widzę że funkcjonariusz nakazał mi się zatrzymać, Postanowiłem uciekać. Uciekałem około 3 minuty Po czym spadłem z klifu Więc zacząłem odgrywać rp. Lecz funkcjonariusz @Karafik stwierdził że odwalałem, Skracałem i wyskakiwałem. 

1. Skracanie chyba  w prawdziwym pościgu uciekający może jechać drogą polną, wpaśc w poślizg i wypaśc  niej.

2. Skakanie. Nie skakałem aż tak wysoko żeby już odgrywać rp .( chodzi o wyjazd np z drogi polnej i wyskoczenie troszeczke w góre

Jednym zdaniem mówiąc. Nie mam zamiaru zapłacić 17k mandatu ani siedzieć 170 minut w więzieniu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Logi, Jak będzie trzeba to dam

Ja, $Miecio$ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez $Miecio$

Witam, PO I Karafik.

Poprawiłeś wzór, a więc się wypowiem.

4 godziny temu, $Miecio$ napisał:

Jechałem drogą, Widzę że funkcjonariusz nakazał mi się zatrzymać, Postanowiłem uciekać. Uciekałem około 3 minuty Po czym spadłem z klifu Więc zacząłem odgrywać rp. Lecz funkcjonariusz @Karafik stwierdził że odwalałem, Skracałem i wyskakiwałem. 

Rozpocząłem za Tobą pościg, jechaliśmy tak jak wspomniałeś 3-4 minuty. Od początku odwalałeś, skracałeś, uderzyłeś się z kurierem, nic nie odgrywałeś. Na każdym możliwym kroku skakałeś. Zjeżdżając z autostrady do Angel Pine, zeskoczyłeś, po czym wydachowałeś. W takim wypadku mam prawo do stwierdzenia, że jest to 0RP. 

Myślę, iż nie mam nic więcej do powiedzenia. Czekam na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez Karafik

1 minutę temu, Karafik napisał:

Witam, PO I Karafik.

Poprawiłeś wzór, a więc się wypowiem.

Rozpocząłem za Tobą pościg, jechaliśmy tak jak wspomniałeś 3-4 minuty. Od początku odwalałeś, skracałeś, uderzyłeś się z kurierem, nic nie odgrywałeś. Na każdym możliwym kroku skakałeś. Zjeżdżając z autostrady do Angel Pine, zeskoczyłeś, po czym wydachowałeś. W takim wypadku mam prawo do stwierdzenia, że jest to 0RP. 

Myślę, iż nie mam nic więcej do powiedzenia. Czekam na wypowiedź zarządu.

Nie uderzyłem się nigdzie z Kurierem. Przy zjezdzie z autostrady do Angel Pine  wpadłem w poślizg Więc spadłem

3 minuty temu, c0veR napisał:

Masz jakieś dowody na odgrywanie przez twoją osobę RP?
Możesz dać potrzebne do skargi logi.

No właśnie chciałem odgrywać, lecz funkcjonariusze nie chcieli, jak do mnie podjechali napisałem tylko /do Nieptrzytomny

@c0veR tak jak @$Miecio$ mówi odegrał tylko, że jest nieprzytomny. Chwilę wcześniej dałem zgodę na kolczatki, a po dojechaniu na miejsce innych jednostek podjęliśmy decyzję, iż nie ma sensu odgrywać RP, skoro wcześniej pościg był 0RP.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin