Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza KubsoneK*

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @KubsoneK*
    Data i godzina zdarzenia: 28.02.2020 21.15
    Pełen opis sytuacji: Biegałem po dm do nikogo nie strzelałem , a tu nagle zostałem postrzelony z paralizatora oraz zakuty.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Witam, Police Officer II KubsoneK*

Od samego początku jako iż był pościg została podjęta decyzja o wejściu na DM jako iż była duża ilość osób,które prowadziły ostrzał w naszym kierunku każda osoba,która znajdowała się na strefie została obezwładniona oraz wyniesiona aby zmniejszyć ryzyko zabójstwo Officera, także nie widzę sensu tej skargi oraz czekam na zarząd.

Pozdrawiam

ps: Osoby biorące udział w akcji @Orbi. @Maciek. @deluXe 

Jako osoba dowodząca na tej akcji się wypowiem bo wszystko robione było pod moim nadzorem.

Więc tak,

W środku akcji osoba z kalahem jest dla nas potencjalnym zagrożeniem, zostałeś obezwładniony tylko po to, aby nie wbić nam przysłowiowej kosy w plecy. Początkowo nie mieliśmy Cię wsadzać za żaden ostrzał ale jak się okazało miałeś wpis i oczywiście jak to na Twoje standardy gierki zwyczajnie użyłeś tpeva/reloga i myślałeś, że Ci to ujdzie na sucho.  Zostałeś wsadzony po PID za wpis, nie ostrzał bo nikt nie widział, żebyś strzelał także nie wiem po co ta skarga. Wszyscy oficerowie na akcji trzymali się regulaminu i działali szybko i sprawnie.

Dodam tylko, że gołym okiem widać po co tam byłeś. Celowo biegałeś i prowokowałeś nas tylko po to abyś mógł napisać skarge  "ja nie strzelam a mam więzienie".  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin