Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TiVo. oskarżony przez Adasky

Passive
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: Adasky

Nick oskarżonego: @TiVo. @4Ever.

Powód skargi: Złożenie podania do grona administracji na konkurencyjnym serwerze.

Opis zdarzenia: Przeglądałem sobie forum konkurencyjnego serwera i zauważyłem, że gracz, który należy do frakcji San Andreas Medical Department na tym serwerze, złożył podanie do grona administracji na innym serwerze. Nie wiem, czy jest to złamanie regulaminu, ale jeśli tak, to raczej kwalifikuje się to do punktu III.

Cytat

14. Członkowie SAMD mają zakaz ubiegania się o stanowisko w innej frakcji na serwerze 4Life oraz innych serwerach RPG/RP chyba, że osoba uzyska zgodę od głównego zarządu na pobyt w innej frakcji na innym serwerze.

Data zdarzenia: 01.03.2020 - 19:00

Dowód w postaci ss'ów lub logów: 

https://imgur.com/a/eaeWNPl

Edytowane przez QumiK^,^
Usuniecie odnośnika do forum innego serwera.

Czytając ten punkt regulaminu, który podałeś widać, że jest to punkt odnoszący się co do należenia do innej frakcji na innym serwerze. W naszym regulaminie nie ma nic odnośnie pisania podań do administracji innych serwerów. Skarga zostaje Odrzucona.

52OkZuH.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin