Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika AdrixYT, oskarżony przez B37.

.B.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: B37
Nick osoby oskarżonej: @AdrixYT
Powód napisania skargi: Jazda pod prąd lawetą, taran, brak zapłaty i odjazd. Oskarżony nie widzi swojego błędu i nie zamierza przelać mi pieniędzy na naprawę. Jako pracownik frakcji na służbie powinien dawać przykład innym graczom, i zachowywać się w należyty sposób, jednak tego nie robi. Poprosilem o przelanie 200 PLN za naprawę w związku z niemalże całkowitym zniszczeniem pojazdu po zderzeniu czołowym, jednak nie uzyskałem tych pieniędzy. Gracz broni się tym, że inny gracz przebiegający obok ma zapłacić za niego, chociaz nie bral udzialu w kolizji.

Screen: https://imgur.com/a/UYiwVpb
Logi: 

Spoiler

[2020-03-06 14:33:11] [Output] : AdrixYT [192]: sr
[2020-03-06 14:33:11] [Output] : B37 [103]: Co ty robisz
[2020-03-06 14:33:14] [Output] : B37 [103]: Pod prad
[2020-03-06 14:33:23] [Output] : AdrixYT [192]: Zapatrzyłem się
[2020-03-06 14:33:27] [Output] : B37 [103]: 2 stowy Cie ten manewr kosztuje
[2020-03-06 14:33:30] [Output] : AdrixYT [192]: sorka
[2020-03-06 14:33:36] [Output] : AdrixYT [192]: 200?xd
[2020-03-06 14:33:41] [Output] : B37 [103]: Cale auto mi zniszczyles
[2020-03-06 14:33:51] [Output] :   ** Silnik w twoim pojezdzie zgasĹ‚! (na wskutek uszkodzeń)
[2020-03-06 14:34:38] [Output] : << AdrixYT [192]: on powiedziaĹ‚ przecieĹĽ ze zapĹ‚aci...xd 
[2020-03-06 14:35:02] [Output] : << AdrixYT [192]: ok jak chcesz, ja mam screeny (W takim razie proszę je przedstawić. Jechałeś pod prąd moim pasem)

[2020-03-06 14:34:15] [Output] : >> AdrixYT [192]: Informuje Cie o skardze na forum.

Edytowane przez B37

Witam serdecznie, tak, przyznaję, mój błąd, lecz gracz (SAPD, który mnie wyzwał, jeśli dobrze rozpatrzyłem nick) kazał mi jechać dalej, plus byłem z pojazdem, który trzebabyło odholować, mam screeny, które tymczasem nie mogę wysłać, bo nie mam dostępu do komputera, ale jak będę mieć, obowiązkowo wyszlę tutaj. Także wrócę do tego wypadku: mama do mnie rozmawiała i po prosru patrzyłem ja nią tym samym nie patrząc na monitor, ale ten gracz (SAPD, sorki jeśli nie on, ale mi się zdaje, że on) podbiegł, powiedział mu "ja zapłacę" i kazał mi jechać, tak zrozumiałem, że dostałeś pieniędzy co chciałeś, ale chcesz jeszcze skorzystać z tej okazji. Nawet pisałem ci, że dostałeś pieniędzy, odpowiedziałeś mi "to nic nie mienia" lub " i co z tego" także myślę, że nie było warto pisać skargi, jeśli i tak dostałeś pieniędzy co prosiłeś od tamtego gracza/SAPD i chcesz jeszcze. Ja wszystko wypowiedziałem co chciałem, ale przyznaję, że to moja wina! Lecz powtórze się, gracz ci zapłacił, nie jest bardzo warzne, czy moje 200PLN, czy jego... i ja pewno maska cometa nie kosztuje 200PLN, dziękuję. (Przepraszam za błędy, jeśli są, piszę z telefonu)

Nie mam ochoty komentować twojej nieczytelnej wypowiedzi, ale jestem zmuszony, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

1. Nie otrzymałem żadnych pieniędzy od nikogo, napisałem o tym wyżej.
2. Nie kłam, ponieważ nie napisałem Ci na pm ani nigdzie indziej, że ktoś mi przelał pieniądze. 
3. Jeżeli nie radzisz sobie z prowadzeniem pojazdu to nie graj, bo stwarzasz zagrożenie na drodze.
4. Na jakiej podstawie stwierdzasz ile maska pojazdu którego nie posiadasz kosztuje w naprawie?
5. Silnik, zderzak przód, zderzak tył, bagażnik, maska były zniszczone po twoim incydencie. Ze wzrokiem też słabo? Za naprawę ~150 PLN.
6. Pisanie na telefonie nie usprawiedliwia twojego popełniania błędów ortograficznych, ani dodawania kolejnej odpowiedzi zamiast edycji poprzedniej.

Jestem we frakcji i nie wyobrażam sobie uszkodzić czyjegoś pojazdu z mojej winy, po czym odjechać bez zapłaty podczas czynnej służby jak i poza nią.
Zgłoszenia nie uciekną, nikt Cię nie pogania. Nie wiem czy słyszałeś, ale jest takie coś jak "S2". Najlepiej wychodzi Ci dodawanie reakcji "haha".
Mógłbym wymieniać dalej, ale nie będę marnował czasu.
To moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

Pozdrawiam cieplutko!

Edytowane przez B37
37

No sytuację zamknie mój screen, do którego nie mam teraz dostępu, ale nie chce mi się wyjaśniać takich śmiesznych rzeczy, dam ci kasę (może) jeśli tak płaczysz, po drugie, dlaczego mam wierzyć, że otrzymałeś kasę. Jeżeli gracz zaproponował zapłatę, to pewnie zapłacił...

Dziwnie to Ty interpretujesz tekst.
Nic nie wyniosłeś z mojej poprzedniej wypowiedzi, ale nie szkodzi! Powtórzę jeszcze raz:

Nie dodawaj nowych odpowiedzi, tylko edytuj poprzednie.

Mam nadzieję, że tym razem pójdzie Ci lepiej.
Wracając, odpowiedź na Twoje pytanie jest banalnie prosta, mianowicie usunąłem niepotrzebne logi, aby wszystko było czytelne.
Poza tym skarga jest na Ciebie, a nie na tego "sapda" jak Ty to napisałeś. Gracz który miał zapłacić za Ciebie jest z SARA nie SAPD. Nie wyciągaj wniosków jeżeli nie jesteś w 100% pewny.
Abyś jednak mógł zasnąć spokojnie, bez obaw o to, że chcę wyłudzić od Ciebie i twojego wyimaginowanego SAPD'a jakże potężną sumę 200 PLN, oto cały wycinek logów, od momentu pokazu twoich umiejętności prowadzenia do mojego alt-tab'a i tworzenia tego tematu.
Z mojego punktu widzenia próbujesz wykręcić się i obrócić sytuację przeciwko mnie w nieudolny sposób, jednak nie mi to oceniać. Miłego przeszukiwania logów. Niedowiarek z Ciebie! Zapewniam, że nie znajdziesz tam żadnej informacji o przelewie.  Administracja może zweryfikować logi. Dorzucę aktualny screen z dziennika transakcji, żeby nie było że później czy wcześniej coś dostałem.

A więc voilà!

Zasyfione logi (nie mogę ich wkleić tutaj bez edycji, bo zawierają niedozwolone znaki):

Dziennik:

Spoiler

WoFhMz3.png

Niżej są transakcje z wczoraj więc ich nie wklejam.

Jeżeli nadal uważasz, że próbuję zataić przelew, to przedstaw swoją teorię spiskową, pośmiejemy się.
Prawda jest taka, że staranowałeś i nie zapłaciłeś. Żaden screen Cię nie usprawiedliwi.

Edytowane przez B37
37

Aha, bo myślałem, jeżeli gracz zaproponował zapłatę za mnie (ten sapd) to po prostu jechałem po swoich sprawach, nie mam czasu na pisanie turaj przez te 200pln, wróce ci jak tak płaczesz tutaj. Sytuacja zamknięta. (Wyśle po bankomacie, lub jak spotkam Cię na serwerze). Jak widać, gracz zaproponował zapłacić i sobie spokojnie pojechałem, lecz okazało się, że nie zapłacił, w takim razie sytuacja zostaje wyhaśniona.

Edytowane przez AdrixYT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin