Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly oskarżony przez Heysiwer

Heysiwer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Kelly
    Data i godzina zdarzenia: 08.03.2020r.
    Pełen opis sytuacji: Wiec tak,zaczął się poscig w LS. Jeździłem koło DM.Po 2 min zjechały się 3 radiolki wiec wjechałem na DM.Przed wjazdem na DM zostały przebite mi 3 opony.Na dm pomógł mi gracz Brukselka iż uciekliśmy kawałek dm jego bulletem.Jak zobaczyłem jak sapd wbiegło na dm,to nie mieliśmy szans z Brukselka wiec postanowiłem nie strzelać żeby nie mieć większej odsiadki.Następnie  z jednych domków dostałem z tazera po parunastu sekundach zabił mnie Bruskelka wiec po zginieciu zostałem przekierowany na ostatnia pozycje,czyli do domu na gs.Siedzialem tam chwile po czym wbiegło tam sapd i zaczeli strzelać we mnie z tazera udało im się,lecz nie mogli mnie wyciągnąć z domu bo dedalem,aż w końcu udało im się i wyciągnęli i wyjechali zemna ze strefy dm.Za strefa zostałem osądzony ze zabiłem Kelly lecz poprosiłem o loga.Kelly nie chciał mi pokazać lecz japkooo sprawdził mi logi i wyszło ze nie zabiłem żadnego sapd tylko Kelly zabił mnie na dm.Przed wyjazdem do dilmore Kelly powiedział ze za wszystkie wpisy razem z „zabiciem” 240 min.W dilmore jednak napisał ze da mi 60 min za ostrzał gdzie ostrzału nie dałem od początku akcji.Poprosze o dowody gdzie dałem w wasza stronę ostrzał.Dowiedzialem się ze Kelly napisał do Kenny ze wsadza mnie codziennie po 240 min hmm jestem ciekawy jesli siedzę chyba 2 raz w tym roku w pace ;) 240-90=150 ;]
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/b8RGmaj

sory za błędy pisane z tel///

Ja,  Heysiwer zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Heysiwer

Witam serdecznie, rozkręćmy tą karuzelę śmiechu.

1. Brak wzoru, niepoprawna nazwa tematu.

2.

5 minut temu, Heysiwer napisał:

Jak zobaczyłem jak sapd wbiegło na dm,to nie mieliśmy szans z Brukselka wiec postanowiłem nie strzelać żeby nie mieć większej odsiadki.

Dokonałeś w moim kierunku ostrzału w okolicach bankomatu na strefie dm, brukselka również strzelał do oficerów. 

3.

7 minut temu, Heysiwer napisał:

Przed wyjazdem do dilmore Kelly powiedział ze za wszystkie wpisy razem z „zabiciem” 240 min.

Ucieczka z mandatu wyszła 21300PLN, 30 minut za jeden wpis, daje 240 minut, kolejny wpis 30, i ostrzał 60. i tak czy siak 240.

4. 2 raz w roku, chyba zgubiłeś po drodze zero

8 minut temu, Heysiwer napisał:

Dowiedzialem się ze Kelly napisał do Kenny ze wsadza mnie codziennie po 240 min hmm jestem ciekawy jesli siedzę chyba 2 raz w tym roku w pace

5.

8 minut temu, Heysiwer napisał:

240-90=150

Słaba ta twoja matematyka, 210+30+30+60=330.

Pozdrawiam bardzo serdecznie.

1 minutę temu, Kelly napisał:

raz w roku, chyba zgubiłeś po drodze zero

Pokaz mi jakie kolwiek dowody ze siedziałem więcej niż 2 razy w tym roku ;D

Dokonałeś w moim kierunku ostrzału w okolicach bankomatu na strefie dm, brukselka również strzelał do oficerów. 

Nie dokonałem strzału iż nie wyciągałem broni na dm bo nie miło by to sensu.Jesli tak to pokaz dowody jakie kolwiek.

3 minuty temu, Kelly napisał:

Słaba ta twoja matematyka, 210+30+30+60=330.

Twoja matematyka słabsza.

Byles 100 % pewien ze cię zabiłem.Gdy prosiłem o logi nie chciałeś ich ukazać wiec poprosiłem sam i wyszło ze nie zabiłem nikogo tylko ty mnie ;D

5 minut temu, Kelly napisał:

rozkręćmy tą karuzelę śmiechu.

Karuzele to ty chyba masz w głowie.

2 minuty temu, Kelly napisał:

Strzelałeś, zapisałem powtórkę jedna coś się zbugowało i zamiast 10 minut nagrały się 3 minuty. To ty masz udowodnić moją winę nie ja Twoją.

Pokaz 

pokaz jeszcze gdzie siedziałem więcej niż 2 razy w pace w tym roku.

Edytowane przez Heysiwer

Ponownie to tutaj wkleję bo widzę że masz problemy ze wzrokiem.

Problemy to ty masz.Udowodnij qmi ze siedziałem więcej niż 2 razy w pace w tym roku i że mnie codziennie wsadzasz do paki.Jesli nie potrafisz przeczytać z zrozumieniem masz problemy z czytaniem.

5 minut temu, c0veR napisał:

@Heysiwer masz dowód na to, że nie strzelałeś w funkcjonariusza? (nie mówię o zabójstwie)

@Kelly dlaczego pisałeś o zabójstwie, jeśli takowego nie było?

Został dokonany w moją stronę ostrzał, strzelał do mnie Heysiwer oraz druga osoba. Wydawało mi się ze Heysiwer mnie zabił, po sprawdzeniu logów okazało się że był to inny gracz. Dodatkowo po spytaniu na kanale taktycznym kilka osób jednogłośnie stwierdziło że kogoś zabił, nawet osoby dowodzące akcją. Dodatkowo dodam że powtórka zamiast zapisać się 5 minut wstecz zapisała tylko 30 sekund. Gdyby nie to było by piękne nagranie jak dokonywał ostrzału w stronę Departamentu. 

Edytowane przez Kelly

2 godziny temu, c0veR napisał:

Dobrze, więc czekamy na dowód ze strony Heysiwer'a.

Nie nagrywałem akcji niemam żadnych ss.
Czekam na dowody od Kelly dlaczego osadza mnie ze siedzę codziennie w pace po 240min.

Edytowane przez Heysiwer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin