Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na @HeroS*

Badi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: HeroS*
    Data i godzina zdarzenia: ok. 22:45
    Pełen opis sytuacji: SAPD i SWAT mieli jakąś akcje na dm. W momencie kiedy wchodzili na grove street bylem tam też ja. Udałem się w stronę stacji - nic mi wtedy nie zrobili tylko celowali. Potem zawróciłem bo zdecydowałem, że pojade do LV autostradą przy stadionie. Na drodze szedł właśnie HeroS*, ja żeby go nie potrącić wymijam go. Nie wiem co go skusiło ale zaczął do mnie strzelać. Zapytałem się czemu do mnie strzelają, jednak nikt się nie przyznał, dopiero później jak napisałem na pm do Herosa. Ostrzeliwanie wytłumaczył tym, że "potrąciłem go".
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 1. Dowód na przebite opony. 2. Przyznanie się HeroS*'a. W dodatku gadałem w tamtej chwili z @Seqqu i on również był na grove street.

unknown.png

unknown.png

Bry, Sergeant I HeroS*.

Popraw wzór.

Tak na samym starcie to nie ładnie podawać treść prywatnych wiadomości na publicznym forum bez zgody drugiej osoby - jest to mało kulturalne. 

40 minut temu, Badi napisał:

SAPD i SWAT mieli jakąś akcje na dm.

No i tu już nie powinno Cię być. W realnym życiu jakoś nie widziałem aby normalny obywatel podjechał do miejsca gdzie odbywa się akcja SWAT.

42 minuty temu, Badi napisał:

Udałem się w stronę stacji - nic mi wtedy nie zrobili tylko celowali.

Standardowa procedura. Jesteś obcy i w każdej chwili mogłeś rozpocząć ostrzał, więc celowaliśmy dla bezpieczeństwa.

43 minuty temu, Badi napisał:

Na drodze szedł właśnie HeroS*, ja żeby go nie potrącić wymijam go.

Biegłem jezdnią - fakt, lecz przy chodniku. Z mojej perspektywy uderzyłeś we mnie z pełnym impetem co mnie zdziwiło, bo wcześniej nam nic nie robiłeś.

44 minuty temu, Badi napisał:

Ostrzeliwanie wytłumaczył tym, że "potrąciłem go".

To prawda, potwierdzam. Potrąciłeś mnie. Na dodatek na strefie DM.

46 minut temu, Badi napisał:

Przyznanie się HeroS*'a.

Przyznałem się, że strzelałem ale nie po oponach. 

46 minut temu, Badi napisał:

W dodatku gadałem w tamtej chwili z @Seqqu i on również był na grove street.

Koledzy to słaby dowód, ja mogę tez poprosić kolegów z MM aby potwierdzili moją wersję ale nie widzę sensu.

Słowo przeciw słowu. Następnym razem pytaj czy możesz udostępniać prywatną konwersację na PM. 

Miłej nocy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin