Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly, M4TT

kejrun
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza; Kelly, M4TT
    Data i godzina zdarzenia: 12.03.2020
    Pełen opis sytuacji: Moj kolega zaczal robic poscig, gdzie bylem pasazerem. Biegalem sobie po DMie nie stwarzajac zagrozenia, nie strzelalem. Strzelalem jedynie w Pana D@widka ktory fokusowal sie na mnie za nie wiem co. Po jakims czasie KubsoneK zaczal do mnie strzelac z armatki, bez powodu. Gdzie wypchal mnie az za dma, po chwili podbiegl M4TT, dal mnie do Kellyego, i tak siedze 60 minut w wiezieniu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Jesli bedzie trzeba udostepnie nagranie z calej tej akcji.

Ja, derposaur zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

16 minut temu, Maciek. napisał:

Witam, Sergeant II Maciek.

Kubsonek dostał ode mnie informacje że mnie ostrzelałeś bo i tak było. To że po ostrzelaniu mnie na DM napisałeś sorry to nic nie zmienia.

Przypomnij sobie FBI Trucka na DM. 

kliknąłem 2 przyciski na raz, przez co postać się automatycznie obróciła w prawo. Odrazu przeprosiłem, ponieważ nie robiłem tego specjalnie:) 

Uszanowanie, Sergeant I M4TT., San Andreas Police.

Na początku zmień nazwę tematu, ponieważ jest on nieprawidłowy. 

Co do całej akcji to opisał wszystko funkcjonariusz @Maciek.. Otrzymałem informację o tym, że prowadziłeś ostrzał w kierunku departamentu, funkcjonariusz @KubsoneK* używał armatki wodnej na Twojej personie, jako iż byłem blisko postanowiłem strzelić do Ciebie z taser'a, a następnie zakuć i zaprowadzić do jednostki transportowej, nie mam nic więcej do dodania. Podczas akcji SWAT/PD wyjdź najlepiej ze strefy DM, unikniemy wtedy takich sytuacji.

Z poważaniem,

Sergeant I M4TT.

Edytowane przez M4TT.

8 minut temu, Kelly napisał:

Brawo napisałeś że nie strzelałeś do nas, a zdanie potem ze strzelałeś do @D@widek a był on oficerem na służbie na tej akcji. Gratuluję sam przyznałeś się do winy. Pozdrawiam. 

Gratuluję inteligencji, D@widek nie był na sluzbie :)

/Łatwo mkzna było poznać po skinie, oraz TABie

Edytowane przez derposaur

Uszanowanie, Police Officer III+1 D@widek.

Jako, iż zostałem oznaczony kilkukrotnie, postanowiłem, że się wypowiem. Aby rozwiać wszystkie wasze, wątpliwości gracz @derposaur kierował do mnie ostrzał, ale wtedy nie było mnie na służbie. Dołączyłem pod koniec akcji. Nie mam nic więcej do dodania.

Edytowane przez D@widek
Błąd.

6 minut temu, D@widek napisał:

Uszanowanie, Police Officer III+1 D@widek.

Jako, iż zostałem oznaczony kilkukrotnie, postanowiłem, że się wypowiem. Aby rozwiać wszystkie wasze, wątpliwości gracz @derposaur kierował do mnie ostrzał, ale wtedy nie było mnie na służbie. Dołączyłem pod koniec akcji. Nie mam nic więcej do dodania.

Dziękuję za wypowiedz. @Kelly, możesz powtórzyć? 

Edytowane przez derposaur

17 minut temu, derposaur napisał:

A ja dalej jestem ciekaw, za co aiedze w więzieniu, za missclicka? 

Powiem Ci tyle nie ważne czy to był miss click czy nie. Strzeliłeś to strzeliłeś, jako SAPD nie musimy w każde twoje słowo wierzyć bo równie dobrze możesz nas okłamywać.

Ostrzelałeś mnie to przekazałęm o tym informacje innym oficerom SAPD będącym na DM. 

Edytowane przez Maciek.

6 minut temu, Maciek. napisał:

Powiem Ci tyle nie ważne czy to był miss click czy nie. Strzeliłeś to strzeliłeś, jako SAPD nie musimy w każde twoje słowo wierzyć bo równie dobrze możesz nas okłamywać.

Ostrzelałeś mnie to przekazałęm o tym informacje innym oficerom SAPD będącym na DM. 

Ciekawe, odrazu przeprosiłem za tego missclicka, ale jednak musiałeś mówić, ze do Ciebie strzelam :) To tak jakbys kliknął zamiast s, w i mnie staranowal, przeprosił itp, a ja załatwiłbym Ci prawko. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin