Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AqUaZ - oskarżony przez TheMaight

TheMaight
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: AqUaZ
    Data i godzina zdarzenia: 13.03.2020 16:07
    Pełen opis sytuacji: Podczas pościgu policjant skacze jak opetany [(choc z tego co wiem tak  nie mozna wedlug waszego regulaminu poscigow) tak jak na obrazku załączonym]. Po odpuszczeniu nas , gdy wracaliśmy powiedziałem mu, że przeciez   nie może skakać , na co on wyśmiewając mnie powiedział, że mu jako początkującemu nikt nie zabrania tego przywileju po czym wysmial mnie i odjechał. Zlecił złożenie skargi, wiec to robie. Pozdrawiam :D
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/DmRrXz5

Ja, TheMaight zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez TheMaight

Witam Police Officer I AqUaZ,

Po pierwsze nie rozpocząłem za wami pościgu tylko i wyłącznie postanowiłem ci się nakazać zatrzymać, ponieważ przekroczyłeś prędkość oraz jechałeś pod prąd.

W momencie w którym nie zatrzymałeś się  pojechałem za tobą z około 20 sekund z myślą, że się zatrzymasz. W momecie, w którym postanowiłeś dalej uciekać i nie zatrzymywać się nadzwyczajnie postanowiłem dać ci wpis. Natomiast co do skoku każdemu może się to zdarzyć i tak mogę się przyznać, że jest to mój błąd.

Edytowane przez AqUaZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin