Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Veon - oskarżony przez Pearcar

DvD3kP56
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Veon
    Data i godzina zdarzenia: 14.03.2020 - około 14:30
    Pełen opis sytuacji: @HypeBeast, @sanderka_love uciekali przed pościgiem. Po kilku minutach dowiedziałem się że mają problem, ponieważ funkcjonariusze wezwali wsparcie. Z racji tego że zrobiła się przewaga ze strony SAPD, wkroczyłem by pomóc kolegom z organizacji. Kierowcą Perenniala (HypeBeast'em) zajął się Sultan, ja przejąłem Infernusa. W momencie wszczęcia za mną pościgu, Veon podczas prowadzenia czynności funkcjonariusza SAPD, teleportował się do mnie i zabrał mi prawo jazdy. Wychodzi na to że SPAD mogą wzywać sobie wsparcie, a organizacja ma całkowity zakaz prowadzenia takich czynności. Również niedopuszczalnym jest używanie RANGI podczas pościgu jak dobrze pamiętam :) Uważam że w tej sytuacji powinno być mi zwrócone prawo jazdy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/xlAkYay

Uszanowanie, Detective II Veon.

Był pościg za Twoim kolegą który tak jak wspomniałeś wyzej uciekał Pereniallem. Oczywiście mogłeś pomóc swoim kolegom, ale nie w taki sposób. Utrudniałeś nam pościg ciągle zajezdzając drogę, taranując inne radiowozy i przez to otrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów. Tyle ode mnie.

2 godziny temu, Veon napisał:

Infernus rozpoczął za Tobą pościg? Tylko szkoda, ze osoby które były w Infernusie siedziały u nas na kanale taktycznym i byli na pościgu za Twoim kolegą, nie za Tobą.

https://imgur.com/QKmhpQv
Na logach wyraźnie zaznaczone że @Jasiekk rozpoczął pościg :) więc o czym my mamy @Veon rozmawiać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin