Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Karafik oskarżony przez M3FEDRON

K4per
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Karafik Data i godzina zdarzenia: 15 chyba Pełen opis sytuacji: Zrobiłem reconecta z kopalni i tepnałem sie na strefe bezprawia i nagle patrze Karafik wjezdza motorem SAPD to ja full auto w niego i nagle mnie gonil trafil mnie z tazera i mnie po chwili wywalilo za https://imgur.com/a/jgQ1fOE. i z tej o to racji dostalem 240 minut wiezienia + deluXe mi zarzuca,ze wykonywalem /tpev jak uciekalem Dowód, który to potwierdza całe zajście: Logi

Ja, M3FEDRON* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

///Wklejam za kolege bo ma bana na forum.

Edytowane przez K4per

3 minuty temu, K4per napisał:

Wzór jest jak powinień.Treść normalnie da sie czytać.Zaznacz sobie to myszką.

Po 1. Nie ty tu stawiasz warunki.

Po 2. Jeśli chcesz uzyskać coś poprzez skargę to rób to co napisałem.

Po 3. Skarga jest wiadomością oficjalną, dlatego wszystko ma być czytelne oraz pełne.

9 minut temu, Karafik napisał:

Po 1. Nie ty tu stawiasz warunki.

Po 2. Jeśli chcesz uzyskać coś poprzez skargę to rób to co napisałem.

Po 3. Skarga jest wiadomością oficjalną, dlatego wszystko ma być czytelne oraz pełne.

Skoro słabo widzisz poprawiłem specjalnie dla ciebie.

//

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin