Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly - Oskarżony przez _-JAGUAR-_

JAGUARR187
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
    Data i godzina zdarzenia: 14.03.2020 około godziny 21-22
    Pełen opis sytuacji: Więc tak podczas kiedy jechałem do Las Venturas po drodze przypadkowo natknąłem się prawdopodobnie na konwój grupy policjantów, nie jestem tego pewien lecz postanowiłem ich wyprzedzić i pojechać dalej. Spotkałem też tam znajomego policjanta, napisałem kiedy gramy (chodziło tutaj o inną gierkę) poczym odjechałem i zatrzymałem się zaraz za mostem ponieważ postanowiłem iż napiję się wody, nagle policjant wjechał/staranował (przez chwilę myślałem iż jest pod wpływem alkoholu ;D )  w mój pojazd co widać bardzo dobrze na nagraniu, wyciągnął broń palną i zaczął do mnie strzelać, warto wspomnieć iż nie było prowokowania typu pisane #JSAPD oraz przebił oponę, a wiadomość która jest zamazana nie jest prowokacją tylko zapytaniem o inną gierkę, niech to zostanie pomiędzy mną a znajomym policjantem. :) 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Ja, _-JAGUAR-_  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez _-JAGUAR-_

Brak wzoru. 

Nagranie wyrwane z kontekstu, wcześniej utrudniałeś prowadzenie pościgu, swoim zachowaniem naraziłeś życie wielu funkcjonariuszy. Na megafonie wystosowałem ponad 10 komunikatów abyś odłączył się od kordonu pościgowego. Użycie broni było nie uniknione. Dodam jeszcze że podczas pościgu była ogromna liczba osób utrudniających jego prowadzenie. Byłeś jedną z nich. Zamazałeś chat a widać na nim same pomarańczowe komunikaty o odłączeniu się od kordonu. 

Edytowane przez Kelly

5 minut temu, Kelly napisał:

Nagranie wyrwane z kontekstu, wcześniej utrudniałeś prowadzenie pościgu, swoim zachowaniem naraziłeś życie wielu funkcjonariuszy. Na megafonie wystosowałem ponad 10 komunikatów abyś odłączył się od kordonu pościgowego. Użycie broni było nie uniknione. 

Jak najbardziej tylko tyle zdołał mi nagrać program, nie zwracałem uwagi na megafon ponieważ skupiałem się na jeździe i chcialem was jak najszybciej wyprzedzić aby nie utrudniać wam pracy, co do użycia broni mogłeś kontynować jazdę widziałeś że stałem grzecznie na poboczu. Tylko tyle do powiedzenia, czekamy do rozwiązania skargi, dobranoc. :4l:

Za to mój program do nagrywania nagrał więcej, pozdrawiam. Jutro sprawdzę nagranie.

1. Nie wyprzedza się kordonu pościgowego 

2. Utrudniałeś prowadzenie pościgu i dobrze o tym wiesz a teraz udajesz świętego na forum.

3. To że nie zwracałeś uwagi na 10-krotnie wysłany komunikat żebyś się odłączył to już Twój problem. 

Edytowane przez Kelly

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin