Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika @tluncia_lsn., oskarżony przez Keri03

Keri03
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Keri03
Nick osoby oskarżonej: @tlumica_lsn.
Powód napisania skargi: Zabranie pojazdu sprzed nosa bez rp ( stałem i opierałem się o auto )
Dowody:  https://imgur.com/a/ogUOqo0 jest to ss gracza oskarżonego gdzie widać że moje auto ma zapalone światła awaryjne i stoi NA POBOCZU !!! 

Zaczeło się od tego ze pewien gracz o nicku @One+ odwalał napisałem repsa, dostał prawko i stal na moscie za mechanikiem to podjechalem i stanąłem i patrzyłem jak coś odwala i jak wysiadlem z auta to wezwał lawetę po mój samochód po za tym wczesniej mnie wyzywal co mozna sprawdzic w logach. Przyjechał gracz @tlumica_lsn. nic się nie odezwał i bez żadnego RP zabrał mi auto i odjechał, goniłem go i pisalem mu zeby wrócił i nic 0 reakcji pojechal dopiero pozniej mi napisal ze auto na pp za 300pln i że podobno jakiś admin kazał zabrać te auto ale jaki admin to wie tylko @One+ 

ROZMOWA 

<< tlumica_lsn. [58]: twój pojazd utrudniał ruch drogowy
>> tlumica_lsn. [58]: nie utrudniał bo po pierwsze stal na swiatlach awaryjnych i dalo sie go z latwoscia omina
<< tlumica_lsn. [58]: stal na drodze, nie na chodniku, czyli utrudnial ruch
>> tlumica_lsn. [58]: ale chyba na poboczu co ?
<< tlumica_lsn. [58]: nie stal na poboczu
>> tlumica_lsn. [58]: to gdzie jest pobocze na tej drodze ?
>> tlumica_lsn. [58]: bo chodnik to chodznik chyba co ? wiec to nie jest pobocze
<< tlumica_lsn. [58]: stal na drodze, jak by stal na poboczu to mogłeś go postawić lekko na chodniku, albo na park
>> tlumica_lsn. [58]: czyli stal na poboczu ulicy
>> tlumica_lsn. [58]: chodznik to nie pobocze
<< tlumica_lsn. [58]: od kiedy na moście jest pobocze
>> tlumica_lsn. [58]: człowieku przedchwila pytales sie mnie czemu na pobocze nie postawilem
>> tlumica_lsn. [58]: ty zdrowy jestes ?
<< tlumica_lsn. [58]: no i?
<< tlumica_lsn. [58]: robisz spine, zamiast wziac auto z pp
>> tlumica_lsn. [58]: dobra wez się schowaj
>> tlumica_lsn. [58]: nie no toz ja sram pieniedzmi bede sobie tako 300pln wydawal
>> tlumica_lsn. [58]: bo ty mi auto bez slowa z pod nosa zabrales bez RP !!!
<< tlumica_lsn. [58]: jak mialem na moscie rp robic?
>> tlumica_lsn. [58]: normalnie ?
<< tlumica_lsn. [58]: mhm
>> tlumica_lsn. [58]: a co na moscie sie nie da ?
<< tlumica_lsn. [58]: no tak torche nie
>> tlumica_lsn. [58]: dobra ja nie bede dyskutowal z tobą pokazesz jaki mądry jestes na forum
>> tlumica_lsn. [58]: żegnam
<< tlumica_lsn. [58]: siema

Reszte rozmowy trzeba w logach znaleść.

Witam, z tej strony Adept tlumica_lsn. Tłumaczyłem ci już to na /pm, stałeś na jezdni na awaryjnych i nie stałeś na poboczu tak dokładnie. Stałem dobre 3 minuty przy was, bo odpisywałem koledze, sam widziałeś, że celuje suszarką w twój pojazd. Wsiadłem do lawety podjechałem tyłem do auta i je wziąłem. Sam nie zareagowałeś, twój pojazd według mnie utrudniał ruch. 

Czekam na wypowiedź zarządu SARA. Pozdrawiam.

Edytowane przez tlumica_lsn.

Zauważylem ze zabrales auto ja mi znikneło z za pleców poniewaz bylem odwrócony do 3 pozostalych graczy a ty BEZ SŁOWA, BEZ RP zaprałeś ten pojazd jak gdyby nigdy nic i to auto stało najbardziej jak sie dało przy chodzniku zeby  jak najmniej przeszkadzało i jeszcze raz powtórzę że jak byś podszedł i byś zapytał co się stało z autem ze stoi na poboczu i na światlach awaryjnych to bym ci powiedział a ty posłuchałes sie jakiegos randoma. A i jeszcze ty masz czelnosc powiedziec mi ze nie reagowalem skoro jak podjechales napisalem na czacie CO JEST ? a ty nic jak zobaczylem ze auto jest na lawecie próbowalem wsiasc a ze jechales i nie chciales sie zatrzymac to tez probowalem wskoczyc na lawete

A i proszę mi jeszcze wytlumaczyć dlaczego nie da się robić RP na moście jak rzekłeś ( << tlumica_lsn. [58]: jak mialem na moscie rp robic?
 >> tlumica_lsn. [58]: normalnie ?
<< tlumica_lsn. [58]: mhm
>> tlumica_lsn. [58]: a co na moscie sie nie da ?
<< tlumica_lsn. [58]: no tak torche nie

Skoro byłem wczoraj świadkiem zderzenia na moście w SF lawety z dwoma autami osobowymi...

Tak w ogóle co ty chcesz osiągnąć tą skargą? Aktualnie pisząc na mnie skargę, zostanę wydalony, bądź dostane minusa. A z tego co pamiętam jak pisałeś, to pisałeś tą skargę, po to abym zapłacił ci za wyciągnięcie auta z PP. Nie mogłeś normalnie napisać, że mam ci dać hajs za wyciągnięcie? Tylko od razu piszesz skargę. 

37 minut temu, tlumica_lsn. napisał:

Tak w ogóle co ty chcesz osiągnąć tą skargą? Aktualnie pisząc na mnie skargę, zostanę wydalony, bądź dostane minusa. A z tego co pamiętam jak pisałeś, to pisałeś tą skargę, po to abym zapłacił ci za wyciągnięcie auta z PP. Nie mogłeś normalnie napisać, że mam ci dać hajs za wyciągnięcie? Tylko od razu piszesz skargę. 

Ja ci pisałem żebyś wrócił z tym autem, lecz było 0 reakcji ale skoro już tak napisałeś, to poproszę abyś zapłacił za parking policyjny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin