Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza ThanKs.- Oskarżony przez Mietek_Kasztan

Mietek_Kasztan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @ThanKs.
    Data i godzina zdarzenia: 2020-03-18 ok. 16:30
    Pełen opis sytuacji: Szanowny funkcjonariusz stosował/stosuje nieodpowiednie odzywki do graczy. Odzywki mają na celu uszczypnięcie w wiek graczy itp. . Nie wiem czy tak powinien się zachowywać funkcjonariusz na służbie. Pozdrawiam :)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/y5SPSbO ( w trzecim ss'ie chodzi o brak mózgu :) ))

Ja, Mietek_Kasztan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Ojojoj :( Tak bardzo cie to uraziło :(? To chyba ja się bardziej powinienem czuć urażony, najpierw prowokujecie, a później płaczecie.

[2020-03-18 16:36:59] [Output] : SiupaBlend [233]: sapdy do wora wor do jeziora

[2020-03-18 16:37:38] [Output] : << Mietek_Kasztan [472]: jeszcze cos napiszesz

[2020-03-18 16:38:18] [Output] : << Mietek_Kasztan [472]: Jeszcze jakas odzywka?

[2020-03-18 16:34:08] [Output] : SiupaBlend [233]: czemu sapdy nie uzywaja mozgu na sluzbie? XD

[2020-03-18 16:34:14] [Output] : Mietek_Kasztan [472]: bo nie posiadaja

[2020-03-18 16:36:34] [Output] : Fabiane_k. [203]: pal gum

Sądząc po waszym zachowaniu to tak jak napisałem, macie 11 lat nie więcej. W realnym życiu byście się bali podejść do policjanta, a przez kable cwaniakujecie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin