Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika ks.Trapczak*, oskarżony przez xOker

Oker.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: xOker

Nick osoby oskarżonej: @ks.Trapczak* - oznaczenie (myślę, że można to zaakceptować jako poinformowanie o skardze)

Powód napisania skargi: Otóż nie chcę, żeby to było ujęte jako skarga, bardziej bym to nazwał wyjaśnienie powodu odholowania pojazdu i w miarę możliwości odzyskanie pojazdu bez straty majątkowej z obu stron.

Mianowicie tutaj jest wszystko opisane: 

Jednak jeśli by się komuś nie chciało wchodzić w ten temat, tutaj opiszę sprawę. Popołudniem robiłem akcję RP - wypadek - z udziałem mojego pojazdu - ciemnozielonego Landstalkera o ID 41969 i o dziwo po akcji RP mój pojazd znalazł się na parkingu policyjnym. Pytanie: czemu? Z tego co potwierdzał w ww. temacie DawX (Członek SAMD, który był na akcji) , był to wypadek komunikacyjny i pojazd powinien trafić do przechowalni pojazdów. Akurat na tym wypadku o ile się nie mylę, nie było SAPD, a było tylko SAFD i SAMD. Członków w SAMD to nie mieszam, bo ich zadaniem jest ratowanie życia. Z tego co pamiętam, to SAFD zabezpieczało miejsce zdarzenia, jednak nie pamiętam, kto nimi dowodził. Zatem jeśli nie było SARA(nie pamiętam czy był ktoś online z tej frakcji), czy nie powinien zostać wezwany członek administracji serwera, żeby wsadzić pojazd do przechowalni? Ponieważ, jeśli służby zwinęły zabezpieczenie, oskarżony w tym wątku nie miał prawa wiedzieć, że ten pojazd uczestniczył w wypadku, a nie został porzucony, więc dziwną rzeczą by było karać kogoś, kto wykonywał swoje obowiązki, ale zastosowałem się do rady społeczności serwera.

W skrócie, czy jest możliwość wydobycia pojazdu z parkingu policyjnego tak, aby żadna ze stron nie poniosła kosztów?

Dowody: https://imgur.com/a/abSniPg Jeśli będzie trzeba, wejdę na laptopa(jestem aktualnie na komputerze), wyślę parę screenów z akcji, bo jak dobrze pamiętam, to mam, i przy okazji dodam logi z konsoli.

Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru, xOker.

Witam! Dostałem wezwanie do pojazdu, ale nie przypominam sobie zeby gdziekolwiek było napisane ze to pojazd po RP. Oczywiście jeżeli przeoczyłem coś i nie zobaczyłem ze to pojazd po RP to oczywiście zwrócę pieniądze za ten pojazd. Chciałbym aby @VENOMEQ , który wtedy przyjął zgłoszenie od członka SAFD wypowiedział się i napisał czy w zgłoszeniu było napisane ze pojazd jest po RP. Jeśli tak było to tak jak napisałem wyżej, zwrócę pieniądze :) życzę miłej gry.

Sprawdziłem teraz logi z tego dnia, i przyznaje się że był to mój błąd i nie doczytałem dokładnie zgłoszenia. Pieniądze za Parking Policyjny zwrócę gdy tylko wejdę na serwer. Jeśli gracza by nie było to proszę o podanie PID'u @xOker

ss https://imgur.com/a/niSJmq0

@ks.Trapczak* Rozumiem, powinienem być gdzieś od 16 do godzin późnowieczornych. Jeśli by mnie nie było, moje PID to 200996. Jestem rad, iż udało nam się dogadać bez żadnych przeszkód czy nieporozumień. Cieszę się, że tacy, a nie inni gracze znajdują się w takiej frakcji. 

Wnoszę również do Szanownego Zarządu SARA o anulowanie mojej skargi i niepociąganie do odpowiedzialności oskarżonego, gdyż każdemu zdarzają się błędy, lecz nie każdy się umie do nich przyznać. Tutaj zaś, zdarzył się błąd, a gracz przyznał się do niego, co bardzo cenię, a co także powinno być ogólnie cenione we frakcji.  Życzę udanego wieczoru, Oker.

10 godzin temu, xOker napisał:

@ks.Trapczak* Rozumiem, powinienem być gdzieś od 16 do godzin późnowieczornych. Jeśli by mnie nie było, moje PID to 200996. Jestem rad, iż udało nam się dogadać bez żadnych przeszkód czy nieporozumień. Cieszę się, że tacy, a nie inni gracze znajdują się w takiej frakcji. 

Wnoszę również do Szanownego Zarządu SARA o anulowanie mojej skargi i niepociąganie do odpowiedzialności oskarżonego, gdyż każdemu zdarzają się błędy, lecz nie każdy się umie do nich przyznać. Tutaj zaś, zdarzył się błąd, a gracz przyznał się do niego, co bardzo cenię, a co także powinno być ogólnie cenione we frakcji.  Życzę udanego wieczoru, Oker.

Pieniądze przelane! Przepraszam za zainstniałą sytuacje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin