Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ThanKs. - oskarżony przez lewypalijana

lewy.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @ThanKs.
Data i godzina zdarzenia:  godzina 22:08 24.03.2020
Pełen opis sytuacji:  Gdy usłyszałem o nowym biznesie 41.St Mechanized Infantry Division oraz tym że już mają bazę zmapowaną postanowiłem pojechać sprawdzić. Gdy pokonałem pierwszy zakręt i przejechaniu paru metrów zostałem ostrzelany oraz zabity bez powodu żadnego nie miałem pościgu przejechałem ładnie obok radiowozu nie rozumiem całego zajścia( Do momentu zabicia nie byłem świadomy niczego oprócz dojazdu do tej bazy.... ). A więc tak po ssach poniżej można się dopatrzyć tego że zostałem zabity z dalekiej odległości więc naprawdę albo zgłupiałem albo kolega nasz ma jakieś wspomagacze bynajmniej to było dla mnie dziwne ale dobra. Nawet gracz nie poczuł się do winy i zostawił pojazd porzucony to nie jest odpowiednie zachowanie dla takiej osoby we frakcji. A więc domagam się rekompensaty ze względu na przebite koła... A zaznaczam że nie miałem pościgu, miałem wcześniej ale to około 18-19 więc dawno po zakończeniu działań. Nie mam 4 czy tam 5 wpisów by móc mnie "Rozpoznać" podczas normalnego patrolu. Zauważyłem że on już miał pojazd do odholowania bo gdy się odrodziłem pojechałem od razu zobaczyć nick gracza a wtedy przyjechał SARA'jczyk lawetą by zgarnąć pojazd co widać na ss.
Logi Może potwierdzić @VENOMEQ który sprawdził czy mnie faktycznie zabił.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:  

https://imgur.com/a/kEbODVq - ss gdy zostałem zastrzelony

https://imgur.com/a/muK1bx8 - ss gdzie stał SAPD.

https://imgur.com/a/9b3J4fN - ss gdzie został porzucony mój pojazd.

Ja, lewypalijana zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez lewypalijana

Witam, stałem na poboczu dosyć daleko od jezdni i oczekiwałem na lawetę do pojazdu po wypadku, a ty we mnie wjechałeś. Nie mógł być to lag, zbyt naturalnie to wyglądało oraz po przejechaniu mnie zatrzymałeś się, myślałem, że mnie przeprosisz ale kiedy zacząłem podbiegać do Ciebie to ty zacząłeś uciekać więc oddałem strzały.  Rozjechałeś mnie i nie próbuj mi nawet wmówić, że nie, bo potrafię odróżnić laga od zwykłego taranu tym bardziej, że stałem daleko od ulicy. Nie wiem nawet czemu się tak rozpisuje skoro nie posiadasz dowodów i nie potrafisz się zastosować do podanego wzoru. Żegnam.

Jeśli w ciebie wjechałem to się dopiero o tym teraz dowiedziałem( Tzn. To był lag). Zastosowałem się prawidłowo więc się nie unoś, po za tym nie potrafisz rozróżnić celowego tarana od laga. Skoro jechałem cały czas normalnie nikomu nie uciekałem, a jak skręcasz to automatycznie zwalniasz więc po wykonaniu skrętu jest logicznym przyśpieszenie. A nawet jeśli no to piękna reprezentacja frakcji ostrzał pojazdu, zabicie gracza, zniszczenie mu opon, porzucenie pojazdu. Bez sensu.

Uzupełniłem wzór. Miałeś jeśli umiesz rozróżniać pewne rzeczy, nie rozjechałem cię, jeśli bym to celowo zrobił to byś miał pewnie dowody oraz logiczne by było nie pisanie skargi na ciebie. A na dowodach wszystko jasno widać.

Poza tym daj proszę dowód że cię przejechałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin