Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

►► Grafika by Dertix ◄◄

Dertix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zhkepeN.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eloszka ludzie z 4Life :) Chciałbym otworzyć temat w którym będziecie mogli składać zamówienia na grafike. Moja przygoda z grafiką zaczeła się w ok. wrześniu 2015 roku, wtedy zaczełem się tym interesować i zaczełem wykonywać grafikę :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chciałbym was też poinformować że nie będzie takiego czegoś że np. jak ktoś napisze że da więcej za grafike zostanie ona zrobiona szybciej, nic takiego nie będzie :)

Aby nie było żadnych nie dogonien ani nic takiego zrobiłem wzór co do zamówienia aby wiedzieć dokładnie co chcesz :) Wzór znajduje sie po niżej.

Typ grafiki: ( Avatar, Sygnaturka, Pasek, Pieczątka, Logo, Banner na YT oraz inne. )

Co ma znajdować się na grafice: ( Tutaj wpisz co ma być na graficę np. nick lub inne. )

Wynagrodzenie: ( Co łaska :) )

Rozmiar: ( Tutaj podaj rozmiary danej grafiki. )

Kolorystyka: ( Tutaj wpisz jakie kolory ma mieć grafika w danych miejscach itp. )

Tło: ( Tutaj daj linka lub powiedz jaki rodzaj tła chcesz na grafice. )

Podanie o grafikę piszemy jako odpowiedz w tym temacie według wzoru :)

Po napisaniu ''Podania'' o grafikę zostanie ona wykonana oraz wklejona w tym temacie jako odpowiedz do twojego posta w ciągu 24 godzin :)

Typ grafiki: Avatar oraz sygnaturka.

Co ma znajdować się na grafice: Avatar - pani w bikini napis Bart621*, Sygnaturka - pani skapo ubrana, napis: Bart621*, Osiagniecia: wlasna organizacja bullet z licznikiem, 1000h+, wielu przyjaciół. marzenia: infernus, ranga supportera.

Wynagrodzenie: Dostaniesz cos.

Rozmiar: Na forum.

Kolorystyka: Bardziej takie jadniejsze.

Tło: avatar- pani w bikini, sygnatura - pani w bikini

Typ grafiki: Avatar oraz sygnaturka.

Co ma znajdować się na grafice: Avatar - pani w bikini napis Bart621*, Sygnaturka - pani skapo ubrana, napis: Bart621*, Osiagniecia: wlasna organizacja bullet z licznikiem, 1000h+, wielu przyjaciół. marzenia: infernus, ranga supportera.

Wynagrodzenie: Dostaniesz cos.

Rozmiar: Na forum.

Kolorystyka: Bardziej takie jadniejsze.

Tło: avatar- pani w bikini, sygnatura - pani w bikini

sXF7POj.png

zxF4yYg.png

Typ grafiki: Avatar i Sygnatura.

Co ma znajdować się na grafice:  Oczywiście, że mój nick na Avatarze z paskiem Poziomym i napis ''iNeQ''. Na Sygnaturze może być bez paska, Czcionka : MAGORIA

Wynagrodzenie: Zobaczymy Efekt.

Rozmiar: Żeby weszło na forum. :)

Kolorystyka: Na sygnaturze w prawym dolnym rogu Logo 4LIFE. a na Avatrze wymyśl. :)

Tło: Na sygnaturze: BMW, jakieś a na Avatrze coś skombinuj.

Pozdrawiam //iNeQ

Typ grafiki: Avatar i Sygnatura.

Co ma znajdować się na grafice:  Oczywiście, że mój nick na Avatarze z paskiem Poziomym i napis ''iNeQ''. Na Sygnaturze może być bez paska, Czcionka : MAGORIA

Wynagrodzenie: Zobaczymy Efekt.

Rozmiar: Żeby weszło na forum. :)

Kolorystyka: Na sygnaturze w prawym dolnym rogu Logo 4LIFE. a na Avatrze wymyśl. :)

Tło: Na sygnaturze: BMW, jakieś a na Avatrze coś skombinuj.

Pozdrawiam //iNeQ

Niestety czcionki ''MAGORIA'' nigdzie nie znalazłem lecz myśle że tą którą wybrałem spodoba ci się :)

73ti4i6.jpg

Sygnaturka

umAO6i6.png

Typ grafiki: Avatar 

Co ma znajdować się na grafice:  Mój nick na avku :)

Wynagrodzenie: Dam ci na lizaka

Rozmiar: Takie jak na forum 

Kolorystyka: Dobierz kolor nicku :D

Tło: onrVyCi.jpg

Myśle że się spodoba :)

zTI1f1o.jpg

Aba avatary są zrobione w rozmiarze mniejszym niż 50kb więc na forum muszą wejść :D

Jeżeli coś trzeba edytować piszcie śmiało!

Typ grafiki: Pasek- Do Desów Stopień: Adept 

Co ma znajdować się na grafice: Department Emergency Services

Wynagrodzenie: Dogadamy się.

Rozmiar: (Taki jak ty masz.

Kolorystyka: Takie samo jak ty masz.

Tło: TAKIE SAME JAK TY MASZ.xd

oDqymKQ.png

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin