Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na @Yuki*

DAWIX390PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Yuki.*
    Data i godzina zdarzenia: 11:28
    Pełen opis sytuacji: A więc tak , jechałem sobie i wyjechałem policjantowi przed maskę  i go uderzyłem po czym zaczą mnie gonić. Pościg był normalny nie przekraczałem prędkości , pojechałem po jakiś 3 min na Mc i moja mananka jest słaba to chciałem się wycofać bo nie dawała rade pod górkę a on mi zablokował drogę i zrobiłem manewr i spadłem na dół  i auto wpadło do wody i ja razem z nim trohe posiedziałem w aucie pod wodą wysiadłem i utunołem. A owy policjant gdy już było po akcji , pojecałem na kopalnie kopałem i nagle się do wienzięnia "Teleportowałęm"  i napisał że celowo utopiłem siebie i samochód , a to jest kąpletnia nie prawda.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie mam nie nagrywałem tego , ale on wie jak jest.

Uszanowanie PO II Yuki.*

1 godzinę temu, DAWIX390PL napisał:

Pościg był normalny nie przekraczałem prędkości

[2020-04-08 11:15:03] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi DAWIX390PL notując u niego prędkość 119 km/h.

moja mananka jest słaba to chciałem się wycofać bo nie dawała rade pod górkę a on mi zablokował drogę i zrobiłem manewr i spadłem na dół

Tak, a szczególnie, że z góry spadłeś w miejscu, gdzie jest prawie prosto, dodatkowo, żadnego manewru nie zrobiłem, sam chciałeś jakoś uciec, więc stoczyłeś się z góry, ostatecznie dachując.

celowo utopiłem siebie i samochód

Ehh...

Dachowałeś autem, wyszedłeś z niego, po czym je wepchałeś do wody.
oCM0HAc.png
5kUROgE.png
GSvZnVD.png
F08beB7.png
YXsuebL.png
1h21SuO.png

i napisał że celowo utopiłem siebie

Wystarczy się przyjrzeć na te screeny.
TV7UG3i.png 
^Na tym ss widać, że jesteś w wodzie^ (15:58)
Wxm5nl0.png
^A na tym ss widać, że blip zniknął - utopiłeś się^ (16:11)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia i świąt :D 

Edytowane przez Yuki.*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin