Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Jeffray.DE - Oskarżony przez Ryju

Ryju
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza@Jeffray.DE
    Data i godzina zdarzenia: 09.04.2020 / 14:20
    Pełen opis sytuacji: Zostawiłem samochód za kopalnią, dokładniej pod MC - przy rzece. Pojazd został odholowany na parking policyjny za kwotę 1000 PLN z powodu "Omijanie parkomatu na kopalni". Z tego co się orientuje 
w taryfikatorze nie ma takiego powodu, więc pojazd powinien być odholowany za 300 PLN, z powodem "Nieprawidłowo zaparkowany".

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/eqQ52dm

Ja, Ryju zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Ryju

Witam, z tej strony Cadet Jeffray.DE

Wczoraj, inny pojazd który stał podobne na kopalni, pytając zarządu otrzymałem odpowiedz że mam go wstawić za 1000 PLN za powód "omijanie parkomatu" na kopalni.

Z racji iż twój pojazd stał dzisiaj podobnie jak tamten, również go tak wstawiłem za taką kwotę.

Niżej zamieszczam zdjęcie jak stał pojazd 
KLIK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin