Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na @Shineee. - oskarżony przez metjuu-_-

metjuu-_-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Shineee.

Data i godzina zdarzenia: 0:35 10.04.2020

Pełen opis sytuacji: Jechałem z kolegą jego Rancherem po czym zaczął gonić nas policjant, z początku nie zauważyłem jak nas gonił po 10 sekundach zauważyłem Shineee. i się zatrzymałem. Shine powiedział abyśmy wyszli z auta więc to zrobiliśmy. Shinee bez chwili namysłu dał blokadę na koło po czym zakuł mnie w kajdanki i poszedł do radiowozu bez podania jakiegokolwiek powodu zatrzymania. Potem Shineee kompletnie nie wiem za rzekomą odmowę mandatu choć mam mute lecz pisał za mnie gracz Piotrejek ponieważ gadałem z nim na Discordzie. A mandat miał wynosić 4000 PLN z groszem bo już dokładnie nie pamiętam lecz kompletnie nie wiem za co za przekroczenie lekko prędkości? Bo to jedyne co przychodzi mi do głowy. Gracz jeszcze mówił ze nie odgrywaliśmy RP gdzie robiliśmy wszystko co kazał a gdy Piotrejek pytał sie o powód zatrzymania to gracz nagle miał S2 a potem tłumaczył się że MTA mu się minimalizuje.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: I tu jest problem bo niestety dowodu nie ma. Nie robiłem SS'ów ani nie nagrywałem owej sytuacji ponieważ nie spodziewałem się takiego czegoś po policjancie na tak wielkim serwerze.

Edytowane przez metjuu-_-

Uszanowanie, z tej strony Police Officer I Shineee.

Zostałeś zatrzymany za skoki, przekroczenie prędkości oraz kilka innych wykroczeń. Mandat wynosił coś około ponad 4 tysięcy. Poprosiłem cię od razu o wyjście, ponieważ posiadałeś karę wyciszenia na serwerze, co oznacza że udajemy się do więzienia.  

Spoiler

8 Kwietnia 2020, 18:12 >> Wyciszenie gracza metjuu-_- przez romeg.redd, powód: CBK na pm (https://imgur.com/a/lPyViWa) (Ważne do: 15 Kwietnia 2020, 18:12)

Blokadę dałem na koło, ponieważ 

Cytat

Nieprzyjęcie mandatu (więzienie) - 50% kwoty mandatu (jeśli ten wynosi ponad 800 PLN).

+ żeby twój kolega go nie zabrał.

Kolega nie może decydować za Ciebie, ponieważ nie wiem czy mówi prawdę. Masz mute, skąd mam to wiedzieć czy mówi prawdę czy kłamie?
Co do "nieodgrywania RP" to: Przyjechał Cadet lawetą, więc powiedziałem mu za ile pojazd i padło hasło "bez rp" które oznacza, że nie musi odgrywac RP przy zabieraniu pojazdu.
Co moje S2 ma do skargi? Dostałem powiadomienie które spowodowało zminimalizowanie gry na dosłownie parę sekund.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin