Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Korni.- oskarżony przez Logan.

m1XE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Korni.
    Data i godzina zdarzenia: 15 kwietnia 3 w nocy
    Pełen opis sytuacji: Jeden z kolegów robił poscig stingerem, jako iż miałem też stingera, którego zaparkowałem przed DM juz około 2 godziny wczesniej. Po skonczonym poscigu chyba pomyliły wam się auta, bo były podobne chyba i daliscie złego stingera na pp, który nie uczestniczyl w poscigu i stał tam dobre 2.5h. Prosze o zwrot gotówki oraz żądam jakieś rekompensaty za to...

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

nTTePi7h.jpg

Spoiler

Xjm2Rzuh.jpg

4iYHvzWh.jpg

Wklejam za Logan.

Edytowane przez m1XE.

Witam, Cadet Korni. się kłania.

Zacznijmy od początku. Ja wraz z Cadetem @Blikai patrolowaliśmy ulice San Fierro lawetą w poszukiwaniu aut żeby je zabrać na Parking Policyjny, mijały tak minuty kiedy to dostaliśmy wezwanie bodajże od Pełnoprawnego @HeroS* albo Pełnoprawnego @Shineee. (już nie pamiętam). Dostaliśmy wezwanie do pojazdu obok strefy DM, przyjechaliśmy, wtedy Pełnoprawny @Shineee.napisał żeby zabrać pojazd po pościgu za 5k, w pobliżu nie widziałem innego pojazdu, więc zabraliśmy pojazd. Po wsadzeniu owego pojazdu na Parking Policyjny przyszedł do Nas na kanał @HeroS*który się spytał czy już wsadziliśmy auto, nic nie mówił że zły pojazd zabraliśmy, po uzyskaniu odpowiedzi wrócił na swój kanał.

"którego zaparkowałem przed DM juz około 2 godziny wczesniej"- Mówisz że 2 godziny wcześniej zaparkowałeś swój pojazd koło DM a na owym ss: https://imgur.com/a/Zdwpw5o jest godzina 3:42, ja nie gram do 5:00 tylko chodzę spać właśnie w tych godzinach kiedy został zabrany twój pojazd.

"którego zaparkowałem przed DM juz około 2 godziny wczesniej. ", "stał tam dobre 2.5h."- To wkońcu stał tam 2 godziny czy 2.5h?

Nie widzę błędu z Mojej strony, dostałem zlecenie, wykonałem je. Nikt z funkcjonariuszy Pełnoprawnych później nic nie mówił o zabraniu złego pojazdu. Jeśli jednak wyjdzie na to że ja popełniłem błąd, jestem w stanie oddać gotówkę za koszty wyjęcia pojazdu.

Pozdrawiam

Cadet Korni.

Edytowane przez Korni.

Uszanowanie, Sergeant HeroS*, Polcie Department.

Dowodziłem całą akcją, więc to na mnie spadał cała odpowiedzialność.

@Korni. Czy posiadasz screen zrobiony suszarką zgodnie z wymogiem? 

P.S. @m1XE. Szybko piszesz skargi, posiadałem film dowodowy lecz go usunąłem, gdyż się przedawnił. Polecam skargi pisać szybciej.

EDIT 1. Po dokładnym przejrzeniu powyższego screena wnioskuję, iż to nasz błąd. Pojazd musiał być strasznie podobny. Winy Cadeta w tym nie ma żadnej, gdyż on nie miał żadnego wpływu na nasz rozkaz oraz nie uczestniczył w pościgu.

Cała wina leży po mojej stronie, przyznając się do błędu. Późna godzina nie usprawiedliwia mojego błędu. 

Koszt wyjęcia pojazdu z PP to 5k, więc zwrócę Ci gotówkę za ten czyn oraz dodam dodatkowe 5k zadośćuczynienia za swój błąd. 

Podaj mi swój PID, dzisiaj z rana przekażę gotówkę.

Z góry przepraszam za swoje zachowanie.

@c0veR

Edytowane przez HeroS*
Drobny edit, EDIT 1.

"przelej na pid 136893 jestem wlascicielem tego pojazdu ( stinger )"

W takim razie zgodnie z wiadomością prywatną oraz warunkami w/w:

✔ Wykonałeś przelew na konto gracza MaciekMaster6969, o kwocie 10000 PLN z konta głównego.

Jeszcze raz przepraszam za swój błąd.

@c0veR 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin