Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Jasin191 oskarżony przez Filip_*

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Za zgodą @Jasin191 wypowiadam się w tej skardze. Pojazd był zaparkowany na chodniku gracz przychodził, wtedy gdy Jasin chciał założyć blokadę i odholować jego pojazd. Pracownik pozwolił mu odjechać bez holowania pojazdu, jednak Filip nie posłuchał go i zostawił pojazd tak jak stał.

Dowód, że gracza nie było przy pojeździe: https://imgur.com/a/JAF14P9

Ogólnie sytuacja wyglądała następująco. Jechałem sobie na patrolu, widzę że stoi auto na chodniku przy giełdzie. Podchodzę więc, patrze kiedy było zostawione. W tym momencie również przychodzi własicicel auta i mówi że prosze zostawić. Więc tak zrobiłem i odjechałem. Niestety jednak gracz nie wsiadł do auta i nie odjechal, a wręcz ponownie poszedł na giełde. Dlatego też ponownie podszedłem i zapytałem o co chodzi. Gracz uznał ze moze tu stać, gdyż podobno stoi koło pojazdu więc może tak stać. Dałem mu 10 minut, by go zabrał, gdyż wiedziałem że nie może stać w takim miejscu auto gdyż są do tego miejsca przeznaczone - 10 metrów dalej jest parking.

Po tym czasie wróciłem w to samo miejsce, auto dalej stało -  minęło 10 min więc zacząłem odholowanie. Zalożyłem blokadę i w tym samym momencie przyszedł własciciel, mówiac ze zgłasza skarge na forum. Wiedząc, że jest to trudna sytuacja napisałem reporta na siebie i przyszedł moderator @Geloo. Po krótkiej rozmowie i przedstawieniu sytuacji powiedział, iż mogę odholować auto. Tak też zrobiłem. 

Dorzucam moje 2 ssy, mogę również powiedzieć że gracz @KoReK216 równiez był swiadkiem sytuacji i ma zdjęcia ss.

Dowód: https://imgur.com/a/gPvsWEM

2 minuty temu, Jasin191 napisał:

Dałem mu 10 minut, by go zabrał

Miałem go zabrać z założoną blokadą na kole?

2 minuty temu, Jasin191 napisał:

a wręcz ponownie poszedł na giełde

Stałem tuż koło auta oglądając wystawione buffalo.

Twoi koledzy się wypowiadają? To ja proszę o wypowiedź @Sheeker, gdyż też był przy całej sytuacji.

3 minuty temu, Filip_* napisał:

Miałem go zabrać z założoną blokadą na kole?

Stałem tuż koło auta oglądając wystawione buffalo.

Twoi koledzy się wypowiadają? To ja proszę o wypowiedź @Sheeker, gdyż też był przy całej sytuacji.

Nie, po 10 minutach za drugim razem założyłem ci blokadę.

Auto było zaparkowane w miejscu utrudniającym jazdę i zostawiające chodnik. Tak jak napisałem - 10 metrów dalej był parking 

• Starszy Administrator

Wypowiadam się za zgodą @Filip_*

Sprawa wygląda tak: 

Dziś (19.04.2020) obok giełdy lv podjechał Filip swoim rancherem long bo czym wysiadł żeby zobaczyć auto obok (Stał wtedy na aucie). Podjechał pracownik SARA i nałożył blokadę chociaż właściciel był na aucie. Jest to nieprawidłowe zachowanie ze strony Adepta ponieważ jeżeli gracz stał przy aucie to Adept nie miał prawa go odholować. 

7 minut temu, Jasin191 napisał:

Po tym czasie wróciłem w to samo miejsce, auto dalej stało -  minęło 10 min więc zacząłem odholowanie. Zalożyłem blokadę i w tym samym momencie przyszedł własciciel, mówiac ze zgłasza skarge na forum.

Auto stało na poboczu, i nie zastawiało ani drogi - ani chodnika a właściciel stał obok (dokładnie na masce) więc nie masz prawa odholować takiego samochodu. (Jeżeli było by porzucone to rozumiem).

• Starszy Administrator
Teraz, Jasin191 napisał:

Auto było zaparkowane w miejscu utrudniającym jazdę i zostawiające chodnik. Tak jak napisałem - 10 metrów dalej był parking 

Była to prosta droga więć ani nie utrudniało jazdy - ani chodnika.

1 minutę temu, Sheeker napisał:

Wypowiadam się za zgodą @Filip_*

Sprawa wygląda tak: 

Dziś (19.04.2020) obok giełdy lv podjechał Filip swoim rancherem long bo czym wysiadł żeby zobaczyć auto obok (Stał wtedy na aucie). Podjechał pracownik SARA i nałożył blokadę chociaż właściciel był na aucie. Jest to nieprawidłowe zachowanie ze strony Adepta ponieważ jeżeli gracz stał przy aucie to Adept nie miał prawa go odholować. 

Auto stało na poboczu, i nie zastawiało ani drogi - ani chodnika a właściciel stał obok (dokładnie na masce) więc nie masz prawa odholować takiego samochodu. (Jeżeli było by porzucone to rozumiem).

To gracz siedział w aucie czy stał przy nim? Zdecyduj się chłopie jak się wypowiadasz... Gracza nie było przez długi czas przy pojeździe co udowadniają moje screeny, przychodził wtedy gdy podjeżdżała laweta.

Teraz, KoReK216 napisał:

To gracz siedział w aucie czy stał przy nim? Zdecyduj się chłopie jak się wypowiadasz... Gracza nie było przez długi czas przy pojeździe co udowadniają moje screeny, przychodził wtedy gdy podjeżdżała laweta.

Od początku była teoria, że stałem na aucie, nawet są tego ss'y XD

Dobrze, a więc ze screenów wynika, iż oskarżony przebywał w obrębie auta. W takim przypadku masz prawo go upomnieć. Jeżeli by nie zastosował się do ów polecenia to wtedy wystarczy wezwać kogoś z administracji i poinformować o zaistniałej sytuacji. Rozumiem, że tak zrobiłeś i gracz nadal nie reagował na polecenia prze parkowania pojazdu?

Edytowane przez Masellko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin