Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Jasin191 oskarżony przez Filip_*

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Masellko napisał:

Dobrze, a więc ze screenów wynika, iż oskarżony przebywał w obrębie auta. W takim przypadku masz prawo go upomnieć. Jeżeli by nie zastosował się do ów polecenia to wtedy wystarczy wezwać kogoś z administracji i poinformować o zaistniałej sytuacji.

No tak zrobiłem, napisałem na siebie reporta i Geloo zaakceptował i po przedstawieniu sytuacji powiedział żebym odholował auto

Teraz, Masellko napisał:

Oczywiście, regulamin działu mówi jasno kto może i kiedy może się tutaj wypowiedzieć. Dobrze, wracając do tematu skargi, byłeś upominany prze pracownika oraz członka administracji @Filip_*, żebyś zabrał pojazd? 

Przez członka administracji NIE zostałem upomniany, tylko moderator @Geloo kazał wziąć na PP.

Tak jak napisałem wcześniej, napisałem żeby zabrał auto, bo stoi w złym miejscu. Gracz to zignorował i poszedł na giełdę zostawiajac auto. Wsiadłem do lawety i odjechałem. Wróciłem za 10 min, auto dalej stało, zrobiłem ss i rozpocząłem odholowanie.

26 minut temu, Jasin191 napisał:

Tak jak napisałem wcześniej, napisałem żeby zabrał auto, bo stoi w złym miejscu. Gracz to zignorował i poszedł na giełdę zostawiajac auto. Wsiadłem do lawety i odjechałem. Wróciłem za 10 min, auto dalej stało, zrobiłem ss i rozpocząłem odholowanie.

Nie, nie, nie. 

Auto stało, bo patrzyłem na samochód który stoi tuż przy plocie, stałem CAŁY czas przy samochodzie, więc nie było problemu żeby on tak stał. Na dodatek pojazd nie zastawiał ani chodnika, ani ulicy. 

Godzinę temu, Filip_* napisał:

Nie, nie, nie. 

Auto stało, bo patrzyłem na samochód który stoi tuż przy plocie, stałem CAŁY czas przy samochodzie, więc nie było problemu żeby on tak stał. Na dodatek pojazd nie zastawiał ani chodnika, ani ulicy. 

Czyzby?

na drugim ss na tym linku nie widać, żebyś stał przy aucie:

https://m.imgur.com/a/JAF14P9

3 godziny temu, Jasin191 napisał:

Czyzby?

na drugim ss na tym linku nie widać, żebyś stał przy aucie:

https://m.imgur.com/a/JAF14P9

No, bo stałem na giełdzie obok auta XD, a gdy przyjeżdżałeś, to mówiłem, żebyś zostawił, bo tego auta pilnuję.

Edytowane przez Filip_*
drobna poprawka

Wielokrotnie byłeś proszony o odjechanie z tego miejsca, gdyż nie służy ono do parkowania. Prośby postanowiłeś oczywiście zignorować, dlatego też pracownik postąpił słusznie wzywając administrację, a następnie holując pojazd. Skarga by była słuszna, gdyby prośby ze strony pracownika oraz administracji nie miały miejsca, a pracownik by automatycznie zabrał pojazd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin