Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika pat4ygg, oskarżony przez Blooodyyy.

Blooodyyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Blooodyyy

Nick osoby oskarżonej: @pat4ygg

Powód napisania skargi: Owy gracz odholował "moje" (auto organizacji) z parkingu, ponieważ jak on twierdzi w powodzie: Pojazd jest źle zaparkowany. Auto stało na tym samym miejscu parkingowym co motor, który był na krawędzi, a pojazd którym przyjechałem stał praktycznie idealnie, może lekko w wyhaczało po za pas.

Dowody: Dowodu, że stał nie mam, ale mam dowód że jest odholowane https://imgur.com/a/t3c84Eo. (Pracownik powinien mieć ss gdzie stał dokładniej, ponieważ musi robić ss'y pojazdów, które odholował).

2 minuty temu, Blooodyyy napisał:

No tak i buffek stoi normalnie, bardzo możliwe, że nie wykracza on za linie.

Edit: Ale czekamy na wypowiedź zarządu.

Zapisek dostępny do wglądu  NA forum w Taryfikatorze 

● Na jednym miejscu parkingowym może być zaparkowany jeden samochód lub maksymalnie dwa jednoślady/quady. W przypadku zaparkowania większej ilości, pracownik ma prawo odholować najkrócej stojące pojazdy z powodem 'pojazd nieprawidłowo zaparkowany'.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin