Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika milkilej, oskarżony przez Destruktor.

Destruktor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie, Inspektor Naczelny milkilej z S.A. Road Assistance.

A więc, tak:

1. Zostałem wezwany przez gracza @WikoGaming z frakcji SAMD, który pełnił służbę na patrolu. Przeszedłem do odholowania auta z tego miejsca. Podejrzewam, że o motor także pisałeś skargę, ale ona mnie akurat nie dotyczy, a adepta, ale także jest powiązana z tą sprawą.

2. Osobiście uważam, że auto zostało odholowane i tak czy siak słusznie, z tego co wiem to domek jest zlokalizowany w centrum tego rejonu, a teren na którym stał domek nie jest z nim bezpośrednio powiązany. Oczywiście rejon ten budzi wiele kontrowersji, choć w tym przypadku sprawa wydaje być się jasna. 

Dobrze, rozumiem twój tok rozumowania, motor zasadniczo nie dotyczy mojej osoby, więc chodzi mi tylko o pojazd z tej skargi. Według moich informacji jakie uzyskałem cześć, z której został przez Pana odholowany pojazd, jest częścią nieruchomości, która się tam znajduje. Tym samym ten kawałek był częścią terenu prywatnego. Patrząc na nasze punkty widzenie uważam, że nie ma sensu się kłócić o to czy jest to część owej nieruchomości czy nie, więc jestem za tym, by wypowiedział się ktoś z administracji RCON, w sprawie czy ten kawałek ziemi podchodzi pod nieruchomość znajdującą się niżej.

Edytowane przez Destruktor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin