Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Account564

QW3RTY!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Account564
    Data i godzina zdarzenia: 2020-04-28 23:15-23;20
    Pełen opis sytuacji: Jechałem z graczem @Oliwia301 odwoziłem ją z przecho Spawna Downtown. Jadąc od strony przechowywalni wyrzuciło mnie z ostatniej górki, po czym wpadłem na akcję rp. Aby nie przeszkadzać w akcji RP postanowiłem jak najszybciej się stamtąd ulotnić, wyjazd mój trwał +/- 6 sekund z czego nie wpadłem na główne miejsce rozgrywki lecz na miejsce odgrodzone oddalone od akcji. Gdy byłem już poza barierkami gracz @Account564 postanowił sobie we mnie postrzelać gdzie tym zachowaniem przebił mi 2 tylne opony. Przyznaje się że wpadłem w akcję nie celowo gdyż nie było tam ani blipu zwalniającego ani żadnych znaków u góry które by ostrzegały o jakimkolwiek zagrożeniu na skrzyżowaniu z ruchem okrężnym, a z tego co mi wiadomo to prawdopodobnie każda frakcja (prócz TSA może rozkładać blipy oraz znaki).
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: jest w logach (nie mam jak ich wybrać aktualnie ale jest tam napisane że piszę na gracza skargę)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin